Veelgestelde vragen

We hebben een aantal algemene veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor jou op een rijtje gezet. Zo vind je gemakkelijk en snel het antwoord op je vragen. Kun je geen passend antwoord vinden op je vraag of staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons

Wie is gezondeten.nl?

Gezondeten.nl is een samenwerking van gepassioneerde deskundigen die samen de strijd aan gaan voor een gezonder Nederland, door middel van het delen van hun kennis en expertise.

Waarom gezondeten.nl?

De huidige overvloed aan informatie over gezonde voeding leidt helaas steeds meer en vaker tot verwarring. Dit wil ons team veranderen met duidelijke, begrijpelijke, wetenschappelijk onderbouwde antwoorden op alle dagelijkse vragen over gezonde voeding en alles wat daarbij komt kijken.

Wie financiert gezondeten.nl?

We zijn onafhankelijk van de overheid en de voedselindustrie. Ons platform wordt mogelijk gemaakt door gepassioneerde vrijwilligers die samen de strijd aan gaan voor een gezonder Nederland, door middel van het delen van hun kennis en expertise.

Wie werken er bij gezondeten.nl?

Klik hier om te kijken wie er bij gezondeten.nl werken.

Kan ik stage lopen bij gezondeten.nl?

Dat kan zeker! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Laat een bericht achter via het contactformulier met je vraag of voorstel.

Kan ik onderdeel worden van gezondeten.nl?

Dat kan zeker! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Ben jij een dietist, voedingswetenschapper of heb jij een andere voeding gerelateerde opleiding afgerond? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om een gastblog te schrijven voor gezondeten.nl?

Het schrijven van gastblogs is mogelijk in goed overleg, voor ons is het belangrijk dat eventuele blogs goed aansluiten bij onze missie.

Staan jullie open voor samenwerkingen?

Leuke vraag! Wij staan altijd open voor samenwerkingen die bijdragen aan het behalen van onze missie en in lijn zijn met onze visie. Laat een bericht achter via het contactformulier met je vraag of voorstel.

Ben jij nog geen onderdeel van ons team?

Ben jij een dietist, voedingswetenschapper of heb jij een andere voeding gerelateerde opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gezondeten.nl is een gezondheidsplatform met als doel Nederland te informeren en inspireren gezonder te gaan eten. Wil jij hier deel van uitmaken en jezelf profileren als expert? Dat komt goed uit! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Heb je vragen of wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden
Volg ons