Vergroot je zichtbaarheid, krijg nieuwe klanten

Het binnenhalen van nieuwe klanten kan een tijdrovende klus zijn. Gek eigenlijk, want er zijn dagelijks ontzettend veel mensen op zoek naar een voedingsexpert op het gebied van voeding en gezondheid.

Met de Matching tool van gezondeten.nl bieden wij zowel de zorgvrager als de voedingsexpert een helpende hand.

Meer weten? Bekijk de video
178.000+ unieke bezoekers per maand 743 aangesloten voedingsexperts

In slechts 3 minuten je vindbaarheid vergroten

Besteed jij je tijd liever aan het verlenen van zorg dan aan het vinden van nieuwe klanten? Dan ben je niet de enige. Toch zal je deze klanten logischerwijs eerst moeten vinden, voordat je ze kunt helpen.

Met gezondeten.nl kost het vinden van nieuwe klanten je slechts 3 minuten. En dat niet alleen, met onze Matching tool vind je ook nog eens klanten met een zorgvraag hebben die perfect aansluit op jouw expertisegebied.

Vindt als coach nieuwe klanten op gezondeten.nl

De Matching tool

Met de Matching tool brengen wij de behoeften en verwachtingen van potentiële klanten in kaart. Deze matchen wij vervolgens met de expertises en specialisaties van alle aangesloten voedingsexperts, om op deze manier de best mogelijke match te creëren. Zowel voor zorgvragers als voor de zorgverleners.

Door je aan te sluiten bij gezondeten.nl vergroot je dus niet alleen je zichtbaarheid maar ontvang ook meer hulpvragen die perfect aansluiten bij jouw eigen expertises en specialisaties.

Perfecte match met onze coach match tool

Wil jij ook profiteren van de Matching tool?

Meer klanten in minder tijd

Wij tonen jouw unieke profiel aan duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun gezondheid te verbeteren. Met onze Matching tool matchen wij jouw expertises, specialisaties en manier van begeleiden met de behoeften en verwachtingen van de klant. Zo creëren wij een perfecte match. Zowel voor jou als voor de zorgvrager.

Met een inschrijving op ons platform vergroot je je zichtbaarheid en je naamsbekendheid, zorg je voor meer verkeer op je eigen website en zorg je ervoor dat klanten die bij jou passen ook bij jou terecht komen. En dat in slechts 3 minuten.

Perfecte coach match

Hoe meld ik mij aan?

Om gebruik te kunnen maken van de Matching tool dien je je eerst te registreren. Dit heb je in een paar klikken gedaan. Na je registratie kun je direct jouw unieke profiel aanmaken. Uniek? Jazeker, je kunt jezelf namelijk op vele manieren onderscheiden, bijvoorbeeld door middel van je aanpak, specialisaties, opleidingen en expertises in te vullen.

Dit klinkt misschien als veel werk, maar het is met een paar minuten geregeld. En wat zijn een paar minuten nou als je investeert in de toekomst van jouw bedrijf?

Wil jij ook profiteren van de Matching tool?

Waarom hebben wij de Matching tool ontwikkeld?

Ons missie is om Nederland gezonder te maken. Naast het bieden van de juiste wetenschappelijke informatie is het van groot belang dat de juiste zorg op de juiste plek geleverd kan worden.

Zorgvragers vinden het lastig om de juiste voedingsexpert te vinden, terwijl zorgverleners de grootste moeite hebben met het vinden van nieuwe klanten. Daar wilden wij iets aan doen. Daarom hebben wij een unieke matching tool ontwikkeld.

Kwalitatieve leads met een coach profiel
Alle coach voordelen

Waarom gebruik maken van de Matching tool?

De voordelen op een rijtje

  • Vergroot eenvoudig jouw klantenkring
  • Word gevonden door klanten die perfect aansluiten op jouw expertises
  • Vergroot je naamsbekendheid onder jouw doelgroep
  • Verkrijg een hogere positie in Google door een link naar je eigen website toe te voegen aan je profiel
  • Laat potentiële klanten direct contact met je opnemen
  • Onderscheid je door middel van een uniek profiel
  • Maak gratis gebruik van onze 178.000+ maandelijkse bezoekers
  • Versterk je geloofwaardigheid als voedingsexpert door je aan te sluiten bij een wetenschappelijk voedingsplatform

Enthousiast? Meld je dan gratis aan!

FAQ

Veelgestelde vragen
Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?
Om je bedrijf aan te melden ga je naar onze aanmeldpagina. Vul je bedrijfsnaam in en wij halen voor jou alle informatie automatisch op bij de KvK. Je hoeft alleen nog maar je gegevens te controleren en aan te vullen waar nodig en vervolgens ben je ingeschreven.
Kan ik meerdere profielen aanmaken?
Ja, dat kan zeker! Je kunt voor alle voedingsexperts binnen jouw bedrijf een eigen profiel aanmaken, hierdoor kunnen alle voedingsexperts zich individueel onderscheiden en kunnen we altijd de perfecte match garanderen.
Hoe kan ik mijn eigen profiel beheren?
Na je inschrijving ontvang je een mail met de inloggegevens van je account. Vervolgens kun je eenvoudig inloggen en een profiel aanmaken. Dit doe je door het invullen van je gegevens, expertises, specialisatie, aanpak en een profielfoto. Daarnaast kun je ook certificaten en opleidingen aangeven binnen je profiel.
Wat kost het om me in te schrijven?
Inschrijven is gratis! Je profiel staat direct online en zichtbaar voor potentiële klanten. Wil je profiteren van aanvullende voordelen? Kies dan voor premium v.a. slechts 49,- per maand.
Hoelang duurt het om aan te melden?

Binnen 3 minuten heb je jouw bedrijf aangemeld en een persoonlijk profiel aangemaakt. Wanneer je je bedrijfsnaam invult, halen wij je gegevens op bij de KvK. Je hoeft ze enkel nog te controleren en eventueel aan te vullen.

Nadat je bedrijf hebt geregistreerd kun je direct jouw unieke profiel aanmaken. Uniek doordat je jezelf op verschillende manieren kunt onderscheiden van andere zorgverleners. Bijvoorbeeld door middel van je aanpak, specialisaties, opleidingen en expertises.

Dit klinkt misschien als veel werk, maar het is met een paar minuten geregeld. En wat zijn een paar minuten nou als je investeert in je toekomst?

Meer weten?

Wij staan je graag te woord
Neem contact op met ons

Heb je vragen over het aanmelden of ben je benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden met Gezondeten.nl.