Vind de perfecte begeleiding zodat jij je doelen behaalt

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
742 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool

Dit kun je verwachten

We streven naar een 100% match tussen jouw wensen en behoeftes en het profiel van een voedingsexpert. Daarom stellen we je eerst een paar vragen.

We willen graag weten wat je persoonlijke doelen zijn en waar je begeleiding wilt ontvangen. Ook vragen we je of je wenst dat een voedingsexpert bepaalde eigenschappen of specialisaties heeft. Binnen 2 minuten ontdek je welke voedingsexperts het beste matchen met jouw persoonlijke voorkeuren en behoeftes.

Aantal personen vergelijken meerdere coach profielen in een overzicht

De beste voedingsexperts voor jou op een rij

De profielen van de best matchende voedingsexperts zetten we overzichtelijk voor je op een rij. Zo kun je de profielen eens rustig bekijken en besluiten wie je wilt benaderen. Contact opnemen met een voedingsexpert is gratis én vrijblijvend.

Pagina vol met voedingsexperts en een vrouw die een selectie maakt

Ga direct op zoek naar de beste voedingsexpert

Start de Matching tool

De juiste zorg op de juiste plek

Wist jij dat bijna 3 op de 4 mensen moeite heeft met het vinden van de juiste voedingsexpert? Tegelijkertijd vindt zo’n 80% van de voedingsexperts het lastig om voldoende klanten te werven.

Deze gegevens zijn afkomstig van een onderzoek onder 1625 consumenten, dat wij onlangs hebben uitgevoerd in samenwerking met een gecertificeerd onderzoeksbureau. Wij schrokken behoorlijk van deze cijfers.

Men kiest een voedingsexpert uit de lijst en gaat akkoord met elkaar

Onze missie

Het is onze missie om Nederland een beetje gezonder te maken. Daarom willen we dit probleem graag oplossen. Om dat te doen hebben we de Matching tool ontwikkeld. Zo zorgen we dat je een voedingsexpert vindt die je optimaal kan helpen bij het behalen van je doelen.

Logo van gezondeten.nl met meerdere deskundigen en een lichtje dat aan staat

Ga direct op zoek naar de beste voedingsexpert

Start de Matching tool