Ons team

Maak hier kennis met onze deskundigen en de mensen achter de schermen die samen dagelijks hardwerken om jou elke dag weer de best mogelijke kwaliteit te bieden.

Elke deskundige heeft een eigen interessegebied en specialisme. Volg je favoriete deskundigen door op het plusje te klikken. Zo blijf je altijd op de hoogte van hun laatste antwoorden en artikelen.
Meryl van den Rijk, Redacteur bij Gezondeten.nl

Meryl van den Rijk

Redacteur vraag & antwoord

Eindverantwoordelijke voor onze vraag en antwoord sectie.

Line D'Heuvaert, online marketing manager | Gezondeten.nl

Line D'Heuvaert

Online marketing manager

Verantwoordelijk voor het vergroten van onze online aanwezigheid.

Patrick Verloo

Patrick Verloo

Developer & programmeur

De samenwerking met Gezondeten.nl geeft mij nieuwe uitdagingen in mijn beroep en tevens een zeer fijne werkomgeving. Samen met de fijne mensen uit het team ga ik met regelmaat nieuwe uitdagingen niet uit te weg. Alles om jou als bezoeker zijnde een fijne ervaring te bezorgen.

Evita Duffener

Evita Duffener

Designer & illustrator

Designer & illustrator Evita Duffener verzorgt alle designs en illustraties voor Gezondeten.nl.

Diëtist Desiré van der Kruk beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Desiré van der Kruk

Diëtist & Eigenaresse van Jouwfoodplan.nl

In 2019 heeft Desiré de bachelor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool met succes behaald. Desiré is werkzaam als diëtist en eigenaar van jouwfoodplan.nl, een online diëtistenpraktijk waar men terecht kan voor e-consulten en voedingsschema’s. Daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor websites zoals de Viva en de hippe vegetariër.

Gezondeten.nl Voedingswetenschapper Julia Haarhuis

Julia Haarhuis

Voedingswetenschapper

Julia behaalde haar bachelor Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit met een minor Neurowetenschappen aan UCLA. Nu studeert ze de master Voedingsepidemiologie in Wageningen en houdt ze zich vooral bezig met de rol die de darmflora speelt op onze gezondheid.

Voedingswetenschapper Angela Sever

Angela Severs

Voedingswetenschapper

Angela is voedingswetenschapper en biochemicus en werkt als tekstschrijver en wetenschapsjournalist bij de maatschap Scriptum communicatie over voeding. Ze schrijft onder andere voor de online platforms Nieuws voor diëtisten, Nieuws voor leefstijlcoaches. Ze schrijft ook voor publieksmedia zoals de GezondGids.

Gezondheidswetenschapper Marjolein Steur

Marjolein Streur

Gezondheidswetenschapper

Marjolein is gezondheidswetenschapper en leefstijlcoach. Ze werkt vooral als tekstschrijver en wetenschapsjournalist op het gebied van voeding en gezondheid, onder andere voor Nieuws voor diëtisten en Nieuws voor leefstijlcoaches. Daarnaast ontwikkelt en geeft ze opleidingen over leefstijlcoaching met haar bedrijf Fit 4 Care

Toon meer (28)

Ben jij nog geen onderdeel van ons team?

Ben jij een dietist, voedingswetenschapper of heb jij een andere voeding gerelateerde opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gezondeten.nl is een gezondheidsplatform met als doel Nederland te informeren en inspireren gezonder te gaan eten. Wil jij hier deel van uitmaken en jezelf profileren als expert? Dat komt goed uit! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Heb je vragen of wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden
Volg ons
Simpel en eenvoudig gezonder eten?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang ons e-book gratis.

Gezondeten e-book