Deskundigen Redactie

Deskundigen

Maak hier kennis met onze deskundigen. Elke deskundige heeft een eigen interessegebied en specialisme. Volg je favoriete deskundigen door op het plusje te klikken. Zo blijf je altijd op de hoogte van hun laatste antwoorden en artikelen.

Terry Schouten beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Terry Schouten

Voedingswetenschapper & Redacteur

Terry studeerde gezondheids- wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast een passie voor gezond leven, is ze ook gek op taal en het schrijven van teksten. Op gezondeten.nl komen haar interesses samen en hoopt ze anderen met haar enthousiasme en kennis te inspireren om gezonder te leven.

Diëtist Alicia Izeboud beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Alicia Izeboud

Diëtist

Alicia behaalde haar bachelor voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar specialisaties liggen bij het behandelen van onder anderen overgewicht en obesitas, ondergewicht, het metabool syndroom, endometriose en andere hormonale aandoeningen.

Diëtist Desiré van der Kruk beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Desiré van der Kruk

Diëtist & Eigenaresse van Jouwfoodplan.nl

In 2019 heeft Desiré de bachelor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool met succes behaald. Desiré is werkzaam als diëtist en eigenaar van jouwfoodplan.nl, een online diëtistenpraktijk waar men terecht kan voor e-consulten en voedingsschema’s. Daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor websites zoals de Viva en de hippe vegetariër.

Gezondeten.nl Voedingswetenschapper Julia Haarhuis

Julia Haarhuis

Voedingswetenschapper

Julia behaalde haar bachelor Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit met een minor Neurowetenschappen aan UCLA. Nu studeert ze de master Voedingsepidemiologie in Wageningen en houdt ze zich vooral bezig met de rol die de darmflora speelt op onze gezondheid.

Voedingswetenschapper Angela Sever

Angela Severs

Voedingswetenschapper

Angela is voedingswetenschapper en biochemicus en werkt als tekstschrijver en wetenschapsjournalist bij de maatschap Scriptum communicatie over voeding. Ze schrijft onder andere voor de online platforms Nieuws voor diëtisten, Nieuws voor leefstijlcoaches. Ze schrijft ook voor publieksmedia zoals de GezondGids.

Professor Bink beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Professor Bink

Vertegenwoordigt gezondeten.nl

Professor Bink vertegenwoordigt alle voedingsdeskundigen die achter de schermen vragen beantwoorden namens gezondeten.nl.

Diëtist en journalist Karine Hoenderdos

Karine Hoenderdos

Diëtist en Journalist

Karine is diëtist, journalist en (schrijf)docent. Binnen de maatschap Scriptum communicatie over voeding schrijft ze onder andere voor Nieuws voor diëtisten en Nieuws voor leefstijlcoaches en PuurGezond.nl. Maar ook voor publieksmedia als Women’s health, Gezondheidsnet en Flow Magazine. Ze maakt podcasts (onder andere Gezond Gesprek). Karine schreef verschillende boeken, zoals “Puurgezond Slank in 8 stappen”, ”Hét handboek voor de leefstijlcoach” en (samen met internist Hanno Pijl) “Diabetes Type 2 Maak jezelf beter”. Ze geeft les aan leefstijlcoaches in opleiding, onder andere op het gebied van voeding en schrijven.

Samantha Annaars beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Samantha Annaars

Diëtist & Eigenaresse Online-afslanken.nl

Samantha behaalde haar BSc Health care, Voeding en Diëtetiek (2010) aan De Haagse Hogeschool. In 2016 heeft zij zich als diëtist gespecialiseerd in Voeding en Diabetes. Momenteel is ze werkzaam als diëtist en eigenaresse van Online-afslanken.nl.

Toon meer (22)

Ben jij nog geen onderdeel van ons team?

Ben jij een dietist, voedingswetenschapper of heb jij een andere voeding gerelateerde opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gezondeten.nl is een gezondheidsplatform met als doel Nederland te informeren en inspireren gezonder te gaan eten. Wil jij hier deel van uitmaken en jezelf profileren als expert? Dat komt goed uit! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Heb je vragen of wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden
Volg ons