Ons team

Maak hier kennis met onze voedingsexperts en het team achter de schermen. Dagelijks werken zij hard om jou te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke kennis omtrent voeding en gezondheid. Heb jij een vraag over voeding of gezondheid? Ons team van voedingsexperts staat voor je klaar!

Martijn Pothof, Initiatiefnemer Gezondeten.nl

Martijn Pothof

Initiatiefnemer van gezondeten.nl

Als initiatiefnemer van gezondeten.nl werk ik aan een duidelijkere en eenvoudigere informatie voorziening omtrent voeding en gezondheid voor consumenten. In samenwerking met een tal van diëtisten, wetenschappers, gewichtconsulenten, voedingscoaches en journalisten streven wij naar meer transparantie en om onjuiste informatie de wereld uit te helpen.

Voor ons is effectief samenwerken de sleutel tot succes, ons motto is dan ook “alleen ga je sneller, samen kom je verder!” Ons gezamenlijke doel is jaarlijks miljoenen consumenten te ondersteunen bij het creëren van een gezondere levensstijl.

Terry Schouten beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Terry Schouten

Gezondheidswetenschapper & Leefstijlcoach

Terry studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach gevolgd. Naast een passie voor gezond leven, is ze ook gek op taal en het schrijven van teksten. Op Gezondeten.nl komen haar interesses samen en hoopt ze anderen met haar enthousiasme en kennis te inspireren om gezonder te leven.

Diëtist Desiré van der Kruk beantwoordt jouw vragen

Desiré van der Kruk

Diëtist

In 2019 heeft Desiré de bachelor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool met succes behaald. Desiré is werkzaam als diëtist en eigenaar van jouwfoodplan.nl, een online diëtistenpraktijk waar men terecht kan voor e-consulten en voedingsschema’s. Daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor websites zoals de Viva en de hippe vegetariër.

Meryl van den Rijk, Redacteur bij Gezondeten.nl

Meryl van den Rijk

Redacteur

Eindverantwoordelijke voor onze vraag en antwoord sectie.

Onderzoeksjournalist Loethe Olthuis

Loethe Olthuis

Onderzoeksjournalist

Loethe Olthuis is onderzoeksjournalist en schrijft al meer dan 25 jaar over voeding, gezondheid en duurzaamheid, o.a. voor De Volkskrant en Radar+. Daarnaast heeft ze een tiental vooral culinaire boeken op haar naam staan. Ze heeft een eigen moestuin, eet altijd lekker en weet als geen ander wat een onzin er over voedingsmiddelen wordt beweerd.

Gezondheidswetenschapper Marjolein Steur

Marjolein Streur

Gezondheidswetenschapper

Marjolein is gezondheidswetenschapper en leefstijlcoach. Ze werkt vooral als tekstschrijver en wetenschapsjournalist op het gebied van voeding en gezondheid, onder andere voor Nieuws voor diëtisten en Nieuws voor leefstijlcoaches. Daarnaast ontwikkelt en geeft ze opleidingen over leefstijlcoaching met haar bedrijf Fit 4 Care

Aisha Kaars beantwoordt jouw vragen | Gezondeten.nl

Aisha Kaars

Diëtist i.o

Aisha is diëtiste in opleiding aan de HAN in Nijmegen. Naast haar studie waar ze veel passie voor heeft schrijft ze artikelen en ontwikkelt ze recepten op haar eigen website en deelt ze ook actief kennis over voeding en gezondheid op Instagram. Daarnaast is ze iemand die gelooft in een goede balans in voeding.

Diëtist Fleur Lassche

Fleur Lassche

Diëtist & Content Creator

Fleur is een enthousiaste en georganiseerde diëtist met goede communicatieve skills. Ze deelt graag haar kennis en interesse voor voeding met anderen. Een samenwerking met gezondeten.nl is dan ook zeker geen verrassing.

Gewichtsconsulent Michel Swaab

Michel Swaab

Gewichtsconsulent (BGN) en Vitaliteitscoach

Michel Swaab adviseert, begeleidt en motiveert iedereen die klaar is voor een leefstijl verandering. Essentiële onderdelen hiervan zijn verandering in voeding, beweging en gedrag. Daarnaast geeft hij ook hardlooptrainingen en stoelyoga lessen. Michel heeft zijn eigen praktijk waar mensen terecht kunnen. Zelf is hij fanatiek hardloper en heeft een passie voor alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl.

Toon meer