Vind de beste leefstijlcoach

Bekijk hieronder het overzicht van alle leefstijlcoaches. Selecteer de specialist die het beste bij jou en jouw hulpvraag past en neem direct vrijblijvend contact op!

Map
John-Boy Overbeek

John-Boy OverbeekLeefstijlcoach bij Fit Bro Coaching

+5 jaar ervaring Bereikbaar via WhatsApp Direct beschikbaar

John-Boy Overbeek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, krachttraining, leefstijlcoac...

John-Boy Overbeek
Waterviolier 22 Alphen aan den Rijn
Online en offline
4.9(12 reviews)
Bekijk profiel
Moniek Op 't Hoog - van Minderhout

Moniek Op 't Hoog - van MinderhoutLeefstijlcoach bij De Keukentafelconsulent

Bereikbaar via WhatsApp Direct beschikbaar Reageert snel

Moniek Op 't Hoog - van Minderhout is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, emotie-eten,...

Moniek Op 't Hoog - van Minderhout
Goordijk 17 Moergestel
Online en offline
5.0(3 reviews)
Bekijk profiel
Jacquelien Bakx

Jacquelien BakxLeefstijlcoach bij Refunction

+5 jaar ervaring

Jacquelien Bakx is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij psychiatrie en voeding, en meer. Bekijk ...

Jacquelien Bakx
Opaaldijk 19 Roosendaal
Online en offline
5.0(3 reviews)
Bekijk profiel
Chantal Goldman

Chantal GoldmanLeefstijlcoach bij Gloedt, gezonde leefstijl zonder medicijnen

Bereikbaar via WhatsApp BIG geregistreerd Reageert snel

Chantal Goldman is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, diabetes, krachttraining, leefs...

Chantal Goldman
Bijlestaal 52 Broek op Langedijk
Online en offline
5.0(3 reviews)
Bekijk profiel
Annelies Pennings

Annelies PenningsLeefstijlcoach bij Coachpraktijk Annelies Pennings

Bereikbaar via WhatsApp BGN erkend Reageert snel

Annelies Pennings is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, diabetes, emotie-eten, leefst...

Annelies Pennings
Molenstraat 1B Aalten
Online en offline
4.5(2 reviews)
Bekijk profiel
Ivanka Lahaye

Ivanka LahayeLeefstijlcoach bij Schoonheidssalon Ivanka

Ivanka Lahaye is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Ivanka'...

Ivanka Lahaye
Salesianenstraat 20 Landgraaf
Online en offline
4.9(48 reviews)
Bekijk profiel
Brigitte Reuvers

Brigitte ReuversLeefstijlcoach bij Huidinstituut Reuvers

Brigitte Reuvers is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Brigitte's pr...

Brigitte Reuvers
Wilhelminastraat 19 Landgraaf
Alleen offline
4.8(45 reviews)
Bekijk profiel
Alexandra Van Straaten-Caresani

Alexandra Van Straaten-CaresaniLeefstijlcoach bij Just Personal

Alexandra Van Straaten-Caresani is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en me...

Alexandra Van Straaten-Caresani
Nieuwe Linie 200 Vught
Alleen offline
5.0(43 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
780 aangesloten voedingsexperts 2111 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool

Wat kan een leefstijlcoach voor mij betekenen?

Een leefstijlcoach helpt je om jouw persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding, beweging, slaap, stress en/of ontspanning.

Samen met je coach breng je jouw leefpatroon in kaart, zodat je je bewust wordt van je gedragingen en helder krijgt welke aspecten je graag wilt veranderen. Vervolgens begeleid je leefstijlcoach je bij de te maken veranderingen. Zo ontwikkel je een duurzame levensstijl die ervoor zorgt dat jij je gezondheidsdoelen behaalt.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een leefstijlcoach?

Bij het selecteren van een leefstijlcoach staan jouw eigen persoonlijke wensen centraal. Het is belangrijk dat de specialisaties en werkwijze van de coach goed aansluiten bij jouw behoeftes.

Onze unieke matching tool zoekt een overeenkomst tussen jouw behoeftes en verwachtingen en de profielen van de verschillende leefstijlcoaches in [plaatsnaam]. Zo vinden we de perfecte match voor jou.

Wat kost een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach kost gemiddeld tussen de € 60,- en € 120,- per uur. In de meeste gevallen wordt gestart met een intakegesprek. Tijdens deze intake zal het mogelijke vervolgtraject worden besproken. Hoe lang zo’n traject duurt en wat het kost is afhankelijk van je zorgvraag, je wensen en je behoeftes.

Wordt een leefstijlcoach vergoed?

In sommige gevallen wordt een leefstijlcoach vergoed. De vergoeding van een coach komt uit het basispakket als je een BMI hoger dan 30 hebt. Je kunt ook een vergoeding krijgen als je een BMI van boven de 25 hebt en daarnaast kampt met medische klachten, zoals artrose of diabetes type 2.

Er is nog een andere voorwaarde waaraan je moet voldoen om een volledige vergoeding te kunnen ontvangen. Je dient namelijk gebruik te maken van een erkende leefstijlinterventie. De verzekerde programma’s zijn: COOL, Beweegkuur, Slimmer en Samen Sportief in Beweging.

Let er ten slotte ook goed op dat je een leefstijlcoach uitkiest die een contract heeft met je zorgverzekeraar. Anders loop je alsnog het risico om je vergoeding mis te lopen.

Onze unieke matching tool kan je helpen om een coach te vinden die erkende leefstijlinterventies aanbiedt en dus wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Ik heb een leefstijlcoach gevonden die mij bij past, wat nu?

Als je een leefstijlcoach hebt gevonden die bij jou past, kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen. Hoe snel je vervolgens een afspraak kunt inplannen, hangt af van de door jou gekozen coach.