Nederland gezond, dat is onze missie

Wij geloven in het delen van kennis om elkaar te versterken. Daarom maken wij met een groot team van deskundigen wetenschappelijke informatie over voeding en gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Dit doen wij door wetenschappelijke kennis te vertalen naar begrijpelijke taal en onafhankelijke adviezen. Zo geven we je de handvatten die je nodig hebt om gezondere keuzes te maken.

743 aangesloten voedingsexperts 3379publicaties 178.000+ unieke bezoekers per maand

Wie zijn wij?

Wanneer je vandaag de dag op zoek gaat naar informatie over voeding en gezondheid word je overspoeld met informatie en meningen. Maar wat kun je hiervan geloven?

Het Gezondeten.nl-team bestaat uit een groep enthousiaste gezondheidsexperts. Om de waarheid over gezonde voeding naar boven te halen, dompelen we ons graag onder in wetenschappelijke onderzoeken.

De kennis die we opdoen delen we in begrijpelijke taal op ons interactieve platform. Zo geven we jou de handvatten die je nodig hebt om zelf gezonde keuzes te maken.

Het verhaal van gezondeten.nl

Ons team

Gezondeten.nl bestaat uit een groot team van enthousiaste voedingsexperts met een gezamenlijke missie: bijdragen aan een gezonder Nederland. Het team bestaat onder andere uit diëtisten, gezondheidswetenschappers, voedingsdeskundigen, onderzoeksjournalisten en gewichtsconsulenten.

Wij focussen ons op wetenschappelijke feiten, die wij vervolgens vertalen naar begrijpelijke taal voor iedereen. Zodat jij als lezer in staat bent om zelf gezondere keuzes te maken.

Publicaties en Samenwerkingen

Natuurlijk delen wij veel informatie over voeding en gezondheid op ons eigen platform, maar dat is niet het enige. Wij hebben ervoor gekozen om onze kennis niet voor onszelf te houden. Daarom publiceren wij ook via diverse andere mediakanalen en werken wij graag samen met verschillende partijen om zo nog meer mensen te bereiken.

Ons doel? Kennis overdragen aan iedereen die graag zijn of haar gezondheid wil verbeteren. Zo dragen we met elkaar bij aan een gezonder Nederland.

De Matching tool

Mensen met een veranderwens op het gebied van gezondheid vinden het vaak lastig om de juiste voedingsexpert te vinden. Terwijl voedingsexperts vaak moeite hebben met het vinden van klanten die een wens hebben die aansluit bij hun expertises.

Nederland gezonder maken lukt alleen als de juiste zorg op de juiste plek geleverd kan worden. Met gezondeten.nl willen we zowel de zorgvragers als de voedingsexperts een helpende hand bieden. Dat doen we met behulp van onze unieke Matching tool.

Perfecte coach match

Meer weten? Lees verder!

Meer informatieLees verder

FAQ

Veelgestelde vragen
Algemeen
Wie is gezondeten.nl?
Gezondeten.nl is een samenwerking van gepassioneerde voedingsexperts die samen de strijd aan gaan voor een gezonder Nederland, door middel van het delen van hun kennis en expertise.
Waarom gezondeten.nl?
De huidige overvloed aan informatie over gezonde voeding leidt helaas steeds meer en vaker tot verwarring. Dit wil ons team veranderen met duidelijke, begrijpelijke, wetenschappelijk onderbouwde antwoorden op alle dagelijkse vragen over gezonde voeding en alles wat daarbij komt kijken.
Wie financiert gezondeten.nl?
We zijn onafhankelijk van de overheid en de voedselindustrie. Ons platform wordt mogelijk gemaakt door gepassioneerde vrijwilligers die samen de strijd aan gaan voor een gezonder Nederland, door middel van het delen van hun kennis en expertise.
Wie werken er bij gezondeten.nl?
Klik hier om te kijken wie er bij gezondeten.nl werken.
Samenwerkingen & publicaties
Is het mogelijk om een gastblog te schrijven voor gezondeten.nl?
Het schrijven van gastblogs is mogelijk in goed overleg, voor ons is het belangrijk dat eventuele blogs goed aansluiten bij onze missie.
Staan jullie open voor samenwerkingen?
Leuke vraag! Wij staan altijd open voor samenwerkingen die bijdragen aan het behalen van onze missie en in lijn zijn met onze visie. Laat een bericht achter via het contactformulier met je vraag of voorstel.
Werken bij
Kan ik stage lopen bij gezondeten.nl?
Dat kan zeker! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Laat een bericht achter via het contactformulier met je vraag of voorstel.
Kan ik onderdeel worden van gezondeten.nl?
Dat kan zeker! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Ben jij een dietist, voedingswetenschapper of heb jij een andere voeding gerelateerde opleiding afgerond? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord
Neem contact op met ons

Heb je vragen over het aanmelden of ben je benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden met Gezondeten.nl.