
Over Aisha
Aisha is diëtiste in opleiding aan de HAN in Nijmegen. Naast haar studie waar ze veel passie voor heeft schrijft ze artikelen en ontwikkelt ze recepten op haar eigen website en deelt ze ook actief kennis over voeding en gezondheid op Instagram. Daarnaast is ze iemand die gelooft in een goede balans in voeding.

Kokosmelk, de voordelen in een (kokos)notendop
Houd jij ook zo van een Thaise groene curry of een Tom Kha Khai soep? Kokosmelk is in deze gerechten de absolute ster. ...

Kalium: een tekort herkennen en behandelen met kaliumrijke voeding
Je lichaam vereist dagelijks vitaminen en mineralen voor allerlei lichaamsfuncties. Kalium is een belangrijk mineraal. D...

Superfoods, supergezond of een dure grap?
Superfoods, je hebt er vast wel eens iets over gehoord of ze in de supermarkt zien staan. Er wordt beweerd dat deze voed...

Spitskool: de 4 wetenschappelijk gezondheidsvoordelen van spitskool
Spitskool is een lichtgroene, spitsvormige koolsoort die nauw verwant is aan de witte kool. De groente wordt in de lente...

Augurken, zure bommetjes met voordelen en nadelen
Augurken kom je vaak tegen op feestjes: gerold in een plakje ham of samen met een stukje kaas aan een cocktailprikker. O...

Jodium: De Voordelen, Risico's en tekort Herkennen
Jodium kennen we allemaal als ontsmettingsmiddel voor wondjes. Maar dit mineraal heeft nog veel meer indrukwekkende eige...

Tea Tree olie: Voordelen, Nadelen en Risico's
Wist je dat Tea Tree olie (merknaam: Tea Tree Oil) gezonde, verzorgende en geneeskrachtige eigenschappen heeft? Deze ol...

Orzo: De Gezondheidsvoordelen (incl. Heerlijk Orzo Recept)
Is orzo pasta of is het rijst? Het is niet gek dat orzo deze vraag oproept, als je de vorm van deze kleine korrelt...