Vind de beste diëtist

Bekijk hieronder het overzicht van alle diëtisten. Selecteer de specialist die het beste bij jou en jouw hulpvraag past en neem direct vrijblijvend contact op!

Map
Berdien Van Wezel

Berdien Van WezelDiëtist bij Gezond Leven Dietisten

Berdien Van Wezel is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Berdien's profiel v...

Berdien Van Wezel
Van Hoytemastraat 26 Den Haag
Online en offline
5.0(8 reviews)
Bekijk profiel
Corinne Van Acht

Corinne Van AchtDiëtist bij voedingsadviesbureau food and wellness

Corinne Van Acht is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij aankomen, afvallen, coeliakie, eetstoornissen, ...

Corinne Van Acht
Singel 8 Bussum
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Aisha Kaars

Aisha KaarsDiëtist bij Arsanti

Bereikbaar via WhatsApp Direct beschikbaar Reageert snel

Aisha Kaars is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij aankomen, afvallen, eetstoornissen, emotie-eten, lee...

Aisha Kaars
Groenestraat 61 Rheden
Online en offline
5.0(1 review)
Bekijk profiel
Desiré Van der Kruk

Desiré Van der KrukDiëtist bij Jouw foodplan

+5 jaar ervaring Bereikbaar via WhatsApp Geaccrediteerd

Desiré Van der Kruk is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij aankomen, afvallen, allergieën en intolerant...

Desiré Van der Kruk
Ockenburg 77 Dordrecht
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Michelle Groot

Michelle GrootDiëtist bij krachtwereld.nl

Michelle Groot is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij sportvoeding, en meer. Bekijk Michelle's profiel...

Michelle Groot
Bamendaweg 18 Dordrecht
Online en offline
4.9(107 reviews)
Bekijk profiel
Bo Notten

Bo NottenDiëtist bij Diet Revolution

Bo Notten is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Bo's profiel voor alle info...

Bo Notten
Nieuwenpolder 27 Geldrop
Digitaal (online)
4.9(70 reviews)
Bekijk profiel
Jaimy Huijbregts

Jaimy HuijbregtsDiëtist bij Medisports Etten-Leur

Jaimy Huijbregts is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Jaimy's pro...

Jaimy Huijbregts
Voorsteven 32 Etten-Leur
Alleen offline
4.6(46 reviews)
Bekijk profiel
Eva Kater

Eva KaterDiëtist bij Het persoonlijke dieet Enkhuizen

Eva Kater is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Eva's profiel voor alle inf...

Eva Kater
Venedie 28 Enkhuizen
Online en offline
4.8(37 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool

Wat kan een diëtist voor mij betekenen?

Een diëtist kan je helpen om jouw gezondheidsdoel te bereiken. Dat doel kan afvallen zijn, of aankomen of het verbeteren van je gezondheid. Ook kunnen diëtisten je, wanneer je chronisch ziek bent of net een operatie hebt ondergaan, ondersteuning bieden door samen op zoek te gaan naar de juiste voeding.

Veel diëtisten hebben een of meerdere specialisaties. Dit kan een specialisatie zijn in een bepaald ziektebeeld, maar ook op het gebied van (top)sport, allergieën of zwangerschap.

Diëtisten ondersteunen je bij het verbeteren of veranderen van je gehele leefstijl. Ze voorzien je niet alleen van informatie over gezonde voeding, maar kijken ook naar je eetpatroon, beweging en gedrag.

Door jouw persoonlijk situatie te bekijken maken ze een advies op maat dat jou helpt om jouw doelen te behalen. Ze motiveren je om je leefstijl op een duurzame manier te veranderen, zodat je ook op de lange termijn gezond blijft.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een diëtist?

Het belangrijkste is dat je een diëtist vindt die bij jou en je zorgvraag past. Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar een diëtist die gespecialiseerd is in topsport is wellicht niet de beste match voor jou als je zwanger bent. Daarnaast is het goed om te bedenken wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Heb je graag telefonisch of online contact met je diëtiste of vind je het prettiger om langs te gaan?

Met onze unieke matching tool kun je de diëtist vinden die perfect aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en zorgvraag. Zo weet je zeker dat de door jouw gekozen deskundige alle benodigde expertise en kennis in huis heeft om jou optimaal te kunnen helpen bij het behalen van je gezondheidsdoelen.

Wat kost een diëtist?

Een consult bij een diëtist kost je gemiddeld tussen de € 55,- en € 100,- per uur. De totale kosten hangen af van het aantal consulten dat nodig is om jouw specifieke doel te bereiken. Dit is per situatie verschillend en zal vooraf met de diëtist besproken worden tijdens een intakegesprek. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent voordat je samen een traject in gaat. Hoe lang zo’n traject duurt en wat het kost is afhankelijk van je zorgvraag, je wensen en je behoeftes.

Wordt een bezoekje aan de diëtist vergoed door mijn zorgverzekering?

De kosten voor een diëtist zijn niet geheel voor jouw rekening. Het advies van een diëtist wordt namelijk gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat je per jaar een vergoeding krijgt voor de eerste paar behandeluren.

Check wel even goed bij je eigen zorgverzekering of je een doorverwijzing van een arts nodig hebt voor deze vergoeding. Houd er daarnaast rekening mee dat je een medische reden moet hebben om aanspraak te kunnen maken op deze vergoeding. Bijvoorbeeld omdat je ondergewicht, overgewicht, een lage bloeddruk of een verhoogd cholesterol hebt.

Ik heb een diëtist gevonden die mij bij past, wat dan?

Als je een diëtist hebt gevonden die bij jou past, kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen. Hoe snel je vervolgens een afspraak kunt inplannen hangt af van de door jou gekozen specialist.