Map Nijega

Wil jij graag werken aan je eetpatroon of gewicht of heb jij een medische aandoening? Dan kan begeleiding van een diëtist een goede keuze zijn. Een diëtist weet alles over voeding en kan je voedingsadvies op maat geven. Ook kunnen diëtisten je helpen bij gedragsverandering of een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen.

Sommige diëtisten bieden groepsbegeleiding aan. Kies je voor deze vorm van begeleiding? Dan werk je in een groep aan je gezondheidsdoelen. Hierdoor heb je steun aan elkaar en kun je elkaar motiveren.

Je kunt ook kiezen voor individuele begeleiding. Kies je voor een individuele aanpak en vraag je je af ‘Wordt een diëtist vergoed?’ Je kunt tot 3 behandelingen vergoed krijgen uit je basisverzekering. Met een aanvullende verzekering kun je meer diëtist behandelingen vergoed krijgen.

We hebben in totaal 121 aangesloten diëtisten. Ben je op zoek naar online begeleiding? Dan heb je de keuze uit 101 diëtisten. In Nijega hebben we 4 diëtisten die gespecialiseerd zijn in onder andere hart- en vaatziekten, overgewicht, afvallen en voeding bij bariatrische operaties. Het is belangrijk om een diëtist te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning nodig hebt.

Wist je dat...

…een kennismaking is altijd gratis als je een diëtist benadert via Gezondeten.nl. Zo bieden we je de gelegenheid om te kijken of de door jou uitgekozen diëtist ook echt bij je past.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

De titel ‘diëtist’ is beschermd. Dat betekent dat het wettelijk verplicht is om de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek af te ronden. Ben je op zoek naar een kwaliteitsgeregistreerde diëtist? Dan wil je begeleiding van een diëtist aangesloten bij de beroepsvereniging. 3 diëtisten in Nijega zijn onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Natuurlijk wil jij je gezondheidsdoelen behalen. Daarom wil je zeker weten dat je een klik hebt met je diëtist. Iedere diëtist is anders. Onze aangesloten diëtisten in regio Nijega beschrijven zichzelf en hun aanpak als betrokken.

Twijfel je of een diëtist je goed kan helpen? In jouw regio zijn ook andere voedingsexperts aangesloten. Zoals gewichtsconsulent Nijega, leefstijlcoach Nijega of voedingsdeskundige Nijega.

Tip

Wil je graag werken aan je gezondheidsdoelen. Maar vind je het lastig om te bepalen welke diëtist je het beste kan helpen? Gebruik onze gratis Matching tool om een diëtist te vinden die goed bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Anke Atsma

Anke AtsmaDiëtist bij Anke Atsma Coach & Diëtiste

Anke Atsma is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Anke's profiel voor alle i...

Anke Atsma
14.86 km vanaf Nijega
Online en offline
5.0(11 review)
Bekijk profiel
Janneke Kramer

Janneke KramerDiëtist bij Diëtistenpraktijk Janneke Kramer

Janneke Kramer is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Bekijk Janneke's profiel v...

Janneke Kramer
15.4 km vanaf Nijega
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Jennifer Plein

Jennifer PleinDiëtist bij Jennifer plein diëtist

Jennifer Plein is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij hart- en vaatziekten, en meer. Bekijk Jennifer's...

Jennifer Plein
16.75 km vanaf Nijega
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Marjolein Kamps

Marjolein KampsDiëtist bij Foodcare

Marjolein Kamps is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij voeding bij bariatrische operaties, en meer. Be...

Marjolein Kamps
17.44 km vanaf Nijega
Online en offline
5.0(22 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool