Map Soest

Wil jij graag werken aan je eetpatroon of gewicht of heb jij een medische aandoening? Dan kan begeleiding van een diëtist een goede keuze zijn. Een diëtist weet alles over voeding en kan je voedingsadvies op maat geven. Ook kunnen diëtisten je helpen bij gedragsverandering of een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen.

Sommige diëtisten bieden groepsbegeleiding aan. Kies je voor deze vorm van begeleiding? Dan werk je in een groep aan je gezondheidsdoelen. Hierdoor heb je steun aan elkaar en kun je elkaar motiveren.

Je kunt ook kiezen voor individuele begeleiding. Kies je voor een individuele aanpak en vraag je je af ‘Wordt een diëtist vergoed?’ Je kunt tot 3 behandelingen vergoed krijgen uit je basisverzekering. Met een aanvullende verzekering kun je meer diëtist behandelingen vergoed krijgen.

We hebben in totaal 117 aangesloten diëtisten. Ben je op zoek naar online begeleiding? Dan heb je de keuze uit 96 diëtisten. In Soest hebben we 6 diëtisten die gespecialiseerd zijn in onder andere afvallen, prikkelbare darm syndroom, leefstijlcoaching en maag- en darmziekten. Het is belangrijk om een diëtist te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning nodig hebt.

Wist je dat...

…een kennismaking is altijd gratis als je een diëtist benadert via Gezondeten.nl. Zo bieden we je de gelegenheid om te kijken of de door jou uitgekozen diëtist ook echt bij je past.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

De titel ‘diëtist’ is beschermd. Dat betekent dat het wettelijk verplicht is om de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek af te ronden. Ben je op zoek naar een kwaliteitsgeregistreerde diëtist? Dan wil je begeleiding van een diëtist aangesloten bij de beroepsvereniging. 3 diëtisten in Soest zijn onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Natuurlijk wil jij je gezondheidsdoelen behalen. Daarom wil je zeker weten dat je een klik hebt met je diëtist. Iedere diëtist is anders. Onze aangesloten diëtisten in regio Soest beschrijven zichzelf en hun aanpak als betrokken, nuchter en empathisch.

Twijfel je of een diëtist je goed kan helpen? In jouw regio zijn ook andere voedingsexperts aangesloten. Zoals gewichtsconsulent Soest, leefstijlcoach Soest of voedingsdeskundige Soest.

Tip

Wil je graag werken aan je gezondheidsdoelen. Maar vind je het lastig om te bepalen welke diëtist je het beste kan helpen? Gebruik onze gratis Matching tool om een diëtist te vinden die goed bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Ingrid Van de Giessen

Ingrid Van de GiessenDiëtist bij Dietistenpraktijk Voeding Vitaal

Ingrid Van de Giessen is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij maag- en darmziekten, en meer. Bekijk Ing...

Ingrid Van de Giessen
Bosstraat 72 Soest
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Iris Van Wijk

Iris Van WijkDiëtist bij Dieetadvies van Wijk

Iris Van Wijk is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij prikkelbare darm syndroom, en meer. Bekijk Iris's...

Iris Van Wijk
7.02 km vanaf Soest
Online en offline
5.0(4 reviews)
Bekijk profiel
Ingrid Kop

Ingrid KopDiëtist bij Eilandcoaching

Ingrid Kop is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Ingrid's profiel ...

Ingrid Kop
9.12 km vanaf Soest
Online en offline
4.9(13 reviews)
Bekijk profiel
Kim Brouwers

Kim BrouwersDiëtist bij Lekkergewoonkim

Kim Brouwers is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Kim's profiel voor alle ...

Kim Brouwers
13.12 km vanaf Soest
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Pien Braakhuis

Pien BraakhuisDiëtist bij Diëtistenpraktijk Het IJtje

Pien Braakhuis is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Pien's profiel voor al...

Pien Braakhuis
14.66 km vanaf Soest
Online en offline
4.8(6 reviews)
Bekijk profiel
Krista Van Wolfswinkel

Krista Van WolfswinkelDiëtist bij Dietistenpraktijk K.van Wolfswinkel

Krista Van Wolfswinkel is als diëtist onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Krist...

Krista Van Wolfswinkel
15.97 km vanaf Soest
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
785 aangesloten voedingsexperts 2107 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool