Map Barneveld

Momenteel hebben wij 121 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 5 aangesloten consulenten in de regio Barneveld.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld coaching, personal trainer, voeding- en leefstijladviseur, psychologie van eetgedrag en kinderdietetiek.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 3 gewichtsconsulenten in Barneveld zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Barneveld zijn onder andere gespecialiseerd in overgewicht en afvallen. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Barneveld omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als betrokken, empathisch en geduldig.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Barneveld vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Barneveld die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Barneveld kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Barneveld, leefstijlcoach Barneveld of voedingsdeskundige Barneveld.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Sabine Thissen

Sabine ThissenGewichtsconsulent bij Dailylicious

Sabine Thissen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sabine's pro...

Sabine Thissen
Uilebaardlaan 13 Barneveld
Online en offline
4.9(9 reviews)
Bekijk profiel
Aartie Van Ramshorst-Doppenberg

Aartie Van Ramshorst-DoppenbergGewichtsconsulent bij Lichter Leven

Aartie Van Ramshorst-Doppenberg is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Be...

Aartie Van Ramshorst-Doppenberg
11.27 km vanaf Barneveld
Online en offline
4.3(3 reviews)
Bekijk profiel
Anja Leeflang

Anja LeeflangGewichtsconsulent bij Rondom Gewicht

Anja Leeflang is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Anja's profie...

Anja Leeflang
16 km vanaf Barneveld
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Dianne Schroten - Kruithof

Dianne Schroten - KruithofGewichtsconsulent bij Beweeg Eet Balans

Dianne Schroten - Kruithof is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk ...

Dianne Schroten - Kruithof
20 km vanaf Barneveld
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
745 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool