Map Boskoop

Momenteel hebben wij 139 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 15 aangesloten consulenten in de regio Boskoop.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld leefstijlcoach, sport en voeding kosmeoo health, sport en bewegen, hormooncoach: leefstijl en voeding en orthomoleculaire geneeskunde.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 11 gewichtsconsulenten in Boskoop zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Boskoop zijn onder andere gespecialiseerd in afvallen, overgewicht en leefstijlcoaching. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Boskoop omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als empathisch, zorgzaam, energiek, betrokken en praktisch.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Boskoop vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Boskoop die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Boskoop kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Boskoop, leefstijlcoach Boskoop, voedingsdeskundige Boskoop of orthomoleculair therapeut Boskoop.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Wesley De Wit

Wesley De WitGewichtsconsulent bij Personal Fitness Nederland B.V.

Wesley De Wit is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Wesley's prof...

Wesley De Wit
5.9 km vanaf Boskoop
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Kim De Vor

Kim De VorGewichtsconsulent bij Green Health Center

Kim De Vor is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Kim's profiel vo...

Kim De Vor
6.74 km vanaf Boskoop
Online en offline
4.8(71 reviews)
Bekijk profiel
Iris Renirie

Iris RenirieGewichtsconsulent bij Balance Bleiswijk

Iris Renirie is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Iris's profiel...

Iris Renirie
11.81 km vanaf Boskoop
Alleen offline
4.8(5 reviews)
Bekijk profiel
Ineke Van Spelde

Ineke Van SpeldeGewichtsconsulent bij Een nieuwe kijk op eten

Ineke Van Spelde is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Ineke's pr...

Ineke Van Spelde
12.47 km vanaf Boskoop
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Lizzy Luiten-Cuijpers

Lizzy Luiten-CuijpersGewichtsconsulent bij Verantwoord Op Gewicht

Lizzy Luiten-Cuijpers is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Lizzy...

Lizzy Luiten-Cuijpers
14.88 km vanaf Boskoop
Online en offline
4.5(2 reviews)
Bekijk profiel
Nathalie Pronk

Nathalie PronkGewichtsconsulent bij PRONK en straal

Nathalie Pronk is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Nat...

Nathalie Pronk
15.36 km vanaf Boskoop
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Marijke Boele

Marijke BoeleGewichtsconsulent bij MBgewichtsconsulent

Marijke Boele is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Marijke's pro...

Marijke Boele
16.99 km vanaf Boskoop
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Odette Hegt

Odette HegtGewichtsconsulent bij Ik ben op gewicht

Odette Hegt is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Bekijk Odette's pro...

Odette Hegt
17.73 km vanaf Boskoop
Online en offline
5.0(4 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
767 aangesloten voedingsexperts 1775 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool