Map Gorinchem

Momenteel hebben wij 143 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 4 aangesloten consulenten in de regio Gorinchem.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld BGN gewichtsconsulent en biologie + applied social studies.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 2 gewichtsconsulenten in Gorinchem zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Gorinchem zijn onder andere gespecialiseerd in afvallen, koolhydraatarm dieet en overgewicht. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Gorinchem omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als betrokken en nuchter.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Gorinchem vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Gorinchem die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Gorinchem kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Gorinchem, leefstijlcoach Gorinchem of voedingsdeskundige Gorinchem.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Marijke Zwart

Marijke ZwartGewichtsconsulent bij Gewichtscoach Marijke

Marijke Zwart is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Marijke's pro...

Marijke Zwart
Schrijnwerkerstraat 1 Gorinchem
Alleen offline
5.0(8 reviews)
Bekijk profiel
Marijke Boele

Marijke BoeleGewichtsconsulent bij MBgewichtsconsulent

Marijke Boele is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Marijke's pro...

Marijke Boele
17.74 km vanaf Gorinchem
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Karin Seton

Karin SetonGewichtsconsulent bij EET.BEWEEG.LEEF.

Karin Seton is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Bekijk Karin's prof...

Karin Seton
18.27 km vanaf Gorinchem
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Helene Thomassen

Helene ThomassenGewichtsconsulent bij Pitt Culemborg

Helene Thomassen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Bekij...

Helene Thomassen
19.94 km vanaf Gorinchem
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
786 aangesloten voedingsexperts 2107 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool