Map Rhenen

Momenteel hebben wij 122 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 8 aangesloten consulenten in de regio Rhenen.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld personal trainer, BGN gewichtsconsulent, energetisch therapeut, voeding en gezondheid en sport, gezondheid en management.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 4 gewichtsconsulenten in Rhenen zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Rhenen zijn onder andere gespecialiseerd in voeding voor kinderen, leefstijlcoaching, afvallen en overgewicht. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Rhenen omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als motiverend, praktisch, vriendelijk, nuchter en empathisch.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Rhenen vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Rhenen die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Rhenen kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Rhenen, leefstijlcoach Rhenen of voedingsdeskundige Rhenen.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Fanny Van de Pol

Fanny Van de PolGewichtsconsulent bij SAARS Voeding

Fanny Van de Pol is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk F...

Fanny Van de Pol
8.93 km vanaf Rhenen
Online en offline
4.9(13 reviews)
Bekijk profiel
Christel Verhoeven

Christel VerhoevenGewichtsconsulent bij Change4u - Praktijk voor Coaching en Therapie

Christel Verhoeven is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Christel...

Christel Verhoeven
8.96 km vanaf Rhenen
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Claudia Nikiforakis

Claudia NikiforakisGewichtsconsulent bij Balans Soma

Claudia Nikiforakis is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Claudia...

Claudia Nikiforakis
9.4 km vanaf Rhenen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Bianca Gerritsen

Bianca GerritsenGewichtsconsulent bij Blijf Voedingsadvies en Coaching

Bianca Gerritsen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij voeding voor kinderen, en meer. Beki...

Bianca Gerritsen
11.91 km vanaf Rhenen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Petra Van Ommeren

Petra Van OmmerenGewichtsconsulent bij Lekker-injevel

Petra Van Ommeren is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Petra's p...

Petra Van Ommeren
12.93 km vanaf Rhenen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Sabine Thissen

Sabine ThissenGewichtsconsulent bij Dailylicious

Sabine Thissen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sabine's pro...

Sabine Thissen
18.47 km vanaf Rhenen
Online en offline
4.9(9 reviews)
Bekijk profiel
Barbara Nillesen

Barbara NillesenGewichtsconsulent bij EetFit

Barbara Nillesen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Barbara's ...

Barbara Nillesen
19.2 km vanaf Rhenen
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool