Map Snakkerburen

Momenteel hebben wij 139 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 5 aangesloten consulenten in de regio Snakkerburen.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld leefstijlcoach en BGN gewichtsconsulent.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 5 gewichtsconsulenten in Snakkerburen zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Snakkerburen zijn onder andere gespecialiseerd in afvallen en overgewicht. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Snakkerburen omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als empathisch, betrokken en zorgzaam.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Snakkerburen vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Snakkerburen die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Snakkerburen kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Snakkerburen, leefstijlcoach Snakkerburen of voedingsdeskundige Snakkerburen.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Eveline Heeringa

Eveline HeeringaGewichtsconsulent bij Vita2day

Eveline Heeringa is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Bekijk Eveline...

Eveline Heeringa
1.76 km vanaf Snakkerburen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Janna Huls

Janna HulsGewichtsconsulent bij Refreshyourlife Coaching

Janna Huls is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Janna's profiel ...

Janna Huls
1.91 km vanaf Snakkerburen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Fokelina Sijtsma-Hogenhuis

Fokelina Sijtsma-HogenhuisGewichtsconsulent bij Lifestyle4You

Fokelina Sijtsma-Hogenhuis is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Beki...

Fokelina Sijtsma-Hogenhuis
3.29 km vanaf Snakkerburen
Alleen offline
4.2(22 reviews)
Bekijk profiel
Hilde De Vries

Hilde De VriesGewichtsconsulent bij Vind de juiste balans

Hilde De Vries is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Bekijk Hilde's p...

Hilde De Vries
12.21 km vanaf Snakkerburen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Linda Visser

Linda VisserGewichtsconsulent bij Linda's Leefstijl

Linda Visser is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Linda's profie...

Linda Visser
14.25 km vanaf Snakkerburen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
767 aangesloten voedingsexperts 1774 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool