Map Capelle aan den IJssel

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 284 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 158 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Capelle aan den IJssel hebben wij 22 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld voeding en gezondheid, beweegcoach, vitaalcoach, metabolic balance begeleider en integrative medicine.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Capelle aan den IJssel verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Capelle aan den IJssel vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Capelle aan den IJssel hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder overgewicht, emotie-eten, afvallen, maag- en darmziekten en koolhydraatarm dieet.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Capelle aan den IJssel geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; sportief, motiverend, doortastend, informeel en geduldig.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Capelle aan den IJssel, gewichtsconsulent Capelle aan den IJssel of voedingsdeskundige Capelle aan den IJssel.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Joke Lodewijk

Joke LodewijkLeefstijlcoach bij Gloed

Joke Lodewijk is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij voeding bij stress / burn-out klachten, en...

Joke Lodewijk
5.67 km vanaf Capelle aan den IJssel
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Anne-Lot Schraa

Anne-Lot SchraaLeefstijlcoach bij Lots of Lifestyle

Anne-Lot Schraa is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Anne-...

Anne-Lot Schraa
5.67 km vanaf Capelle aan den IJssel
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Melissa Tiel

Melissa TielLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Melissa Tiel is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Melissa's profiel...

Melissa Tiel
8.95 km vanaf Capelle aan den IJssel
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Ranil Friederichs

Ranil FriederichsLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Ranil Friederichs is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Ranil's prof...

Ranil Friederichs
9.75 km vanaf Capelle aan den IJssel
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Lisa Van Wayenburg

Lisa Van WayenburgLeefstijlcoach bij Coach Lisa van Wayenburg

Lisa Van Wayenburg is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Li...

Lisa Van Wayenburg
10.34 km vanaf Capelle aan den IJssel
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Karin De vries

Karin De vriesLeefstijlcoach bij Your own lifestyle

Karin De vries is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij voeding voor kinderen, en meer. Bekijk Ka...

Karin De vries
10.42 km vanaf Capelle aan den IJssel
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Karin Snijders

Karin SnijdersLeefstijlcoach bij Denkslank

Karin Snijders is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij emotie-eten, en meer. Bekijk Karin's prof...

Karin Snijders
10.61 km vanaf Capelle aan den IJssel
Online en offline
4.9(15 reviews)
Bekijk profiel
Sandra Grapendaal

Sandra GrapendaalLeefstijlcoach bij Grapefood

Sandra Grapendaal is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk San...

Sandra Grapendaal
10.99 km vanaf Capelle aan den IJssel
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool