Map Nispen

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 284 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 158 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Nispen hebben wij 9 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld coaching, slaapcoach, voedingsmiddelentechnologie, leefstijlcoach en fysiotherapie.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Nispen verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Nispen vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Nispen hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder afvallen, leefstijlcoaching, psychiatrie en voeding en allergieën en intoleranties.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Nispen geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; creatief, energiek, betrokken, direct en nuchter.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Nispen, gewichtsconsulent Nispen of voedingsdeskundige Nispen.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Jacquelien Bakx

Jacquelien BakxLeefstijlcoach bij Refunction

+5 jaar ervaring

Jacquelien Bakx is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij psychiatrie en voeding, en meer. Bekijk ...

Jacquelien Bakx
4.86 km vanaf Nispen
Online en offline
5.0(5 reviews)
Bekijk profiel
Masood Osmani

Masood OsmaniLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Masood Osmani is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Masood's profiel...

Masood Osmani
3.87 km vanaf Nispen
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Bronwin Meesters

Bronwin MeestersLeefstijlcoach bij Get Senang

Bronwin Meesters is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Bronwin's pro...

Bronwin Meesters
3.94 km vanaf Nispen
Alleen offline
5.0(4 reviews)
Bekijk profiel
Roos Gevonden

Roos GevondenLeefstijlcoach bij Zuivere Koek

Roos Gevonden is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Roos's ...

Roos Gevonden
5.42 km vanaf Nispen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Roohin Osmani

Roohin OsmaniLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Roohin Osmani is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Roohin's profiel...

Roohin Osmani
11.2 km vanaf Nispen
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Lars Verstijlen

Lars VerstijlenLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Lars Verstijlen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Lars's profiel...

Lars Verstijlen
11.2 km vanaf Nispen
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Nancy Bilok

Nancy BilokLeefstijlcoach bij HappyFitLine

Nancy Bilok is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Nancy's p...

Nancy Bilok
11.91 km vanaf Nispen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Laura Christianen-Brans

Laura Christianen-BransLeefstijlcoach bij Laura's Leefstijlcoaching

Laura Christianen-Brans is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Beki...

Laura Christianen-Brans
13.68 km vanaf Nispen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool