Map Huizen

Een voedingsdeskundige kan een waardevolle partner zijn in jouw reis naar een optimale gezondheid. Bij onze voedingsdeskundigen in Huizen staat het bevorderen van jouw gezondheid centraal. Of het nu gaat om het bereiken van een gezond gewicht, het aanleren van een gezonder eetpatroon of het leren omgaan met allergieën of intoleranties. Onze deskundigen zijn er om jou te helpen.

In het totaal zijn er 81 voedingsdeskundigen aangesloten bij Gezondeten.nl. Hiervan bieden er 70 online begeleiding aan. Zoek je een deskundige bij jou in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Huizen heb je de keuze uit 8 voedingsdeskundigen.

De titel ‘voedingsdeskundige’ is niet beschermd. Dit houdt in dat het afronden van een voedingsgerelateerde opleiding geen voorwaarde is. Natuurlijk zijn er wel diverse opleidingen tot voedingsdeskundige. Op ons platform vind je enkel voedingsdeskundigen met opleiding.

In regio Huizen vind je enkel deskundigen met een opleiding. Bijvoorbeeld medische basiskennis, holistisch voedingscoach, natuurvoedingskundige, orhomoleculair voedingsdeskundige en coaching.

Helaas bestaat er geen beroepsvereniging voor voedingsdeskundigen. Kijk daarom goed of de deskundige een erkende opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd heeft.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Onze deskundigen in regio Huizen werken met een persoonlijke benadering. Zo kunnen ze jou voorzien van een op maat gemaakt voedingsadvies. Dit betekent dat ze rekening houden met jouw persoonlijke behoeften, voorkeuren, wensen en leefstijl bij het opstellen van een voedingsplan dat bij jou past.

Tip

Met de gratis Matching tool vind je eenvoudig een voedingsdeskundige die goed bij je past. Jouw wensen, behoeftes en voorkeuren worden namelijk gematcht met de profielen van de aangesloten deskundigen.

Je wilt jouw kans op succes natuurlijk zo groot mogelijk maken. Daarom is het belangrijk dat je een voedingsdeskundige vindt waarmee je goed overweg kunt. Voedingsdeskundigen in regio Huizen geven aan onder andere de volgende eigenschappen en aanpak te hebben; vriendelijk, betrokken en praktisch.

Ieder mens is uniek. Zo ook iedere voedingsdeskundige. De in Huizen aangesloten deskundigen hebben expertise in verschillende gebieden, waaronder koolhydraatarm dieet, afvallen en voeding bij stress / burn-out klachten. De kans is groter dat je je doelen behaalt als je een voedingsdeskundige vindt die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Of je nou begeleiding zoekt om gezonder te eten of voedingsadvies bij bepaalde intoleranties wilt, onze voedingsdeskundigen in Huizen zijn er om jou te helpen. Neem vandaag nog contact op om te beginnen met jouw reis naar een gezonder leven.

Wil je liever geholpen worden door een diëtist, leefstijlcoach, gewichtsconsulent of orthomoleculair therapeut? Er zijn voldoende voedingsexperts in jouw omgeving. Wat dacht je van diëtist Huizen, gewichtsconsulent Huizen, leefstijlcoach Huizen of orthomoleculair therapeut Huizen?

Wist je dat...

…bij Gezondeten.nl willen we het beste voor jou. Daarom hebben we met onze aangesloten voedingsdeskundigen afgesproken dat een kennismakinggesprek altijd gratis is. Zo kun jij rustig kijken of het wat voor je is.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Nathalie Schouten

Nathalie SchoutenVoedingsdeskundige bij Vithalie Voeding en Vitaliteit

Nathalie Schouten is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Nathalie...

Nathalie Schouten
Naarderstraat 3 Huizen
Alleen offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Elke Van den Broek

Elke Van den BroekVoedingsdeskundige bij GOED - Gewoon Opletten Elke Dag

Elke Van den Broek is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Elke's ...

Elke Van den Broek
5.26 km vanaf Huizen
Online en offline
4.8(6 reviews)
Bekijk profiel
Ellen Van Bree

Ellen Van BreeVoedingsdeskundige bij Take2 Food, Body & Soul

Ellen Van Bree is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Ellen's pro...

Ellen Van Bree
8.56 km vanaf Huizen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Sharon Van Unen

Sharon Van UnenVoedingsdeskundige bij Fit & Slank Almere

Sharon Van Unen is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sharon's p...

Sharon Van Unen
9.84 km vanaf Huizen
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Danielle Swart

Danielle SwartVoedingsdeskundige bij Voedzame adviezen

Danielle Swart is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Bekijk...

Danielle Swart
11.13 km vanaf Huizen
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Marijke Eijgenraam

Marijke EijgenraamVoedingsdeskundige bij Gracili Amersfoort

Marijke Eijgenraam is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Marijke...

Marijke Eijgenraam
17.59 km vanaf Huizen
Online en offline
4.8(11 reviews)
Bekijk profiel
Eveline Kuijper

Eveline KuijperVoedingsdeskundige bij VivaSano

Eveline Kuijper is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij voeding bij stress / burn-out klachte...

Eveline Kuijper
18.1 km vanaf Huizen
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Miriam De Best

Miriam De BestVoedingsdeskundige bij Best Change

Miriam De Best is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Miriam's pr...

Miriam De Best
18.83 km vanaf Huizen
Online en offline
5.0(7 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
745 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool