Map Obbicht

Momenteel hebben wij 139 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 3 aangesloten consulenten in de regio Obbicht.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld coördinator sport- en bewegingsagogie, BGN gewichtsconsulent, voeding en gezondheid, nutrition and health en leefstijlcoach.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 2 gewichtsconsulenten in Obbicht zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Obbicht zijn onder andere gespecialiseerd in leefstijlcoaching en afvallen. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Obbicht omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als betrokken en confronterend.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Obbicht vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Obbicht die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Obbicht kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Obbicht, leefstijlcoach Obbicht of voedingsdeskundige Obbicht.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Maurice Ronda

Maurice RondaGewichtsconsulent bij Life Quality

Maurice Ronda is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Maurice's pro...

Maurice Ronda
Oude Raadhuisstraat 6 Obbicht
Online en offline
4.9(27 reviews)
Bekijk profiel
Marieke Bongaerts

Marieke BongaertsGewichtsconsulent bij Marieke Bongaerts, Gewichtsconsulente - Voedingskundige - Leefstijlcoach

Marieke Bongaerts is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk ...

Marieke Bongaerts
10.12 km vanaf Obbicht
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Anouk Van den Bosch

Anouk Van den BoschGewichtsconsulent bij Health Center Meerssen

Anouk Van den Bosch is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekij...

Anouk Van den Bosch
15.93 km vanaf Obbicht
Alleen offline
4.8(33 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
767 aangesloten voedingsexperts 1774 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool