Map Bussum

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 294 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 139 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Bussum hebben wij 23 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld personal trainer, iokai shiatsu therapie, oersterk coach-opleiding (level 3), MARK leefstijl & vitaliteit en leefstijlcoach.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Bussum verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Bussum vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Bussum hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder eetstoornissen, diabetes, overgewicht, afvallen en leefstijlcoaching.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Bussum geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; betrokken, rustig, sensitief, motiverend en nuchter.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Bussum, gewichtsconsulent Bussum, voedingsdeskundige Bussum of orthomoleculair therapeut Bussum.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Suzanne Jungst

Suzanne JungstLeefstijlcoach bij suZen shiatsu & voeding

Suzanne Jungst is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Suzann...

Suzanne Jungst
Huizerweg 54 Bussum
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Tim Lenders

Tim LendersLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Tim Lenders is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Tim's profiel voor...

Tim Lenders
Singel 26 Bussum
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Evelien Van Epen

Evelien Van EpenLeefstijlcoach bij evelienvanepen

Evelien Van Epen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Evelien's pro...

Evelien Van Epen
Karbouwstraat 4 Bussum
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Sietse Spaargaren

Sietse SpaargarenLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Sietse Spaargaren is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sietse's pro...

Sietse Spaargaren
5.67 km vanaf Bussum
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Natasja Hallema

Natasja HallemaLeefstijlcoach bij Hallema Coaching & Advies

Natasja Hallema is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Natas...

Natasja Hallema
7.39 km vanaf Bussum
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Christa Schilperoort- van der Kooij

Christa Schilperoort- van der KooijLeefstijlcoach bij De Leefstijlgezinscoach

Christa Schilperoort- van der Kooij is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. B...

Christa Schilperoort- van der Kooij
8.93 km vanaf Bussum
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Brenda Bas

Brenda BasLeefstijlcoach bij Phitality

Brenda Bas is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij diabetes, en meer. Bekijk Brenda's profiel vo...

Brenda Bas
11.27 km vanaf Bussum
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Tessa Delforno

Tessa DelfornoLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Tessa Delforno is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Tessa's profiel...

Tessa Delforno
12.84 km vanaf Bussum
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
767 aangesloten voedingsexperts 1775 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool