Map Haghorst

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 282 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 156 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Haghorst hebben wij 7 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld ALO den haag, leefstijlcoach, conservatorium en MARK leefstijl & vitaliteit.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Haghorst verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Haghorst vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Haghorst hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder afvallen, veganistisch eetpatroon en koolhydraatarm dieet.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Haghorst geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; betrokken, sportief, empathisch en rustig.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Haghorst, gewichtsconsulent Haghorst, voedingsdeskundige Haghorst of orthomoleculair therapeut Haghorst.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Eline Van Vroonhoven

Eline Van VroonhovenLeefstijlcoach bij Natuurlijk duurzaam gezond

Eline Van Vroonhoven is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij veganistisch eetpatroon, en meer. B...

Eline Van Vroonhoven
9.7 km vanaf Haghorst
Alleen offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Christian Bartholomeus

Christian BartholomeusLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Christian Bartholomeus is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Christi...

Christian Bartholomeus
12.74 km vanaf Haghorst
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Miranda Caliari

Miranda CaliariLeefstijlcoach bij Hart for her

Miranda Caliari is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Bekijk Mi...

Miranda Caliari
17.54 km vanaf Haghorst
Alleen offline
4.7(17 reviews)
Bekijk profiel
Georgina Ang

Georgina AngLeefstijlcoach bij MyHappyNetwork

Georgina Ang is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Bekijk Georg...

Georgina Ang
18.22 km vanaf Haghorst
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Jeroen Geers

Jeroen GeersLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Jeroen Geers is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Jeroen's profiel ...

Jeroen Geers
18.87 km vanaf Haghorst
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Cindy Storm

Cindy StormLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Cindy Storm is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Cindy's profiel vo...

Cindy Storm
18.87 km vanaf Haghorst
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Teun Van de Laar

Teun Van de LaarLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Teun Van de Laar is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Teun's profie...

Teun Van de Laar
18.87 km vanaf Haghorst
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool