Map Heerhugowaard

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 282 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 156 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Heerhugowaard hebben wij 15 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld MARK leefstijl & vitaliteit, MARK leefstijl & vitaliteit, fysiotherapie, NLP opleiding en leefstijlcoach (start2move).

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Heerhugowaard verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Heerhugowaard vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Heerhugowaard hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder krachttraining, reuma , diabetes, leefstijlcoaching en afvallen.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Heerhugowaard geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; rustig, nuchter, geduldig, praktisch en direct.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Heerhugowaard, gewichtsconsulent Heerhugowaard, voedingsdeskundige Heerhugowaard of orthomoleculair therapeut Heerhugowaard.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Mieke Beemsterboer

Mieke BeemsterboerLeefstijlcoach bij MBFoodwise

Mieke Beemsterboer is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Mi...

Mieke Beemsterboer
Taxuslaan 34 Heerhugowaard
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Fonny Freek

Fonny FreekLeefstijlcoach bij Balance4ever Voeding&Coaching

Fonny Freek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Fonny's profiel vo...

Fonny Freek
Stationsplein 99 Heerhugowaard
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Chantal Goldman

Chantal GoldmanLeefstijlcoach bij Gloedt, fysiotherapie en leefstijlcoaching

Bereikbaar via WhatsApp BIG geregistreerd Reageert snel

Chantal Goldman is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, diabetes, krachttraining, leefs...

Chantal Goldman
3.12 km vanaf Heerhugowaard
Online en offline
5.0(5 reviews)
Bekijk profiel
Frank Schuit

Frank SchuitLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Frank Schuit is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Frank's ...

Frank Schuit
3.32 km vanaf Heerhugowaard
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Mieke Vollebregt

Mieke VollebregtLeefstijlcoach bij ACT like Mie

Mieke Vollebregt is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij emotie-eten, en meer. Bekijk Mieke's pr...

Mieke Vollebregt
4.48 km vanaf Heerhugowaard
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Pauline Hartman

Pauline HartmanLeefstijlcoach bij Pauline Hartman Coaching

Pauline Hartman is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij emotie-eten, en meer. Bekijk Pauline's p...

Pauline Hartman
6.52 km vanaf Heerhugowaard
Alleen offline
5.0(6 reviews)
Bekijk profiel
Rene Van der Flier

Rene Van der FlierLeefstijlcoach bij Heiloo Vitaal

Rene Van der Flier is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Rene's prof...

Rene Van der Flier
11.11 km vanaf Heerhugowaard
Online en offline
4.9(26 reviews)
Bekijk profiel
Ans Obdam

Ans ObdamLeefstijlcoach bij BuitenkansmetAns

Ans Obdam is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Ans's profi...

Ans Obdam
11.46 km vanaf Heerhugowaard
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool