Map Oosterhout

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 292 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 156 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Oosterhout hebben wij 9 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld OPFG, MARK leefstijl & vitaliteit, oersterk coach-opleiding (level 1), vitaliteitscoach en conservatorium.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Oosterhout verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Oosterhout vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Oosterhout hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder intoleranties, veganistisch eetpatroon, afvallen, leefstijlcoaching en allergieën en intoleranties.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Oosterhout geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; praktisch, rustig, empathisch, betrokken en nuchter.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Oosterhout, gewichtsconsulent Oosterhout, voedingsdeskundige Oosterhout of orthomoleculair therapeut Oosterhout.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Regien Theuns

Regien TheunsLeefstijlcoach bij Balance Touch

Regien Theuns is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Regien'...

Regien Theuns
Jan van Eijckhof 38 Oosterhout
Online en offline
5.0(14 reviews)
Bekijk profiel
Nancy Bilok

Nancy BilokLeefstijlcoach bij HappyFitLine

Nancy Bilok is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Nancy's p...

Nancy Bilok
8.23 km vanaf Oosterhout
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Debbie Langenberg

Debbie LangenbergLeefstijlcoach bij Vitaminecoach

Debbie Langenberg is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij intoleranties, en meer. Bekijk Debbie'...

Debbie Langenberg
8.74 km vanaf Oosterhout
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Kevin Van Gestel

Kevin Van GestelLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Kevin Van Gestel is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Kevin's profi...

Kevin Van Gestel
15.45 km vanaf Oosterhout
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Christian Bartholomeus

Christian BartholomeusLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Christian Bartholomeus is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Christi...

Christian Bartholomeus
16.48 km vanaf Oosterhout
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Tamara Goudriaan

Tamara GoudriaanLeefstijlcoach bij Subliem-coaching

Tamara Goudriaan is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk tama...

Tamara Goudriaan
17.15 km vanaf Oosterhout
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Annelies Joosen

Annelies JoosenLeefstijlcoach bij Fitalies

Annelies Joosen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij allergieën en intoleranties, en meer. Be...

Annelies Joosen
17.19 km vanaf Oosterhout
Online en offline
4.8(4 reviews)
Bekijk profiel
Eline Van Vroonhoven

Eline Van VroonhovenLeefstijlcoach bij Natuurlijk duurzaam gezond

Eline Van Vroonhoven is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij veganistisch eetpatroon, en meer. B...

Eline Van Vroonhoven
19.12 km vanaf Oosterhout
Alleen offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
780 aangesloten voedingsexperts 2111 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool