Map Vreeland

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 283 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 157 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Vreeland hebben wij 19 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld leefstijlcoach, leefstijlcoach kosmeoo health, stresscounselor, oersterk coach-opleiding (level 3) en personal trainer.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Vreeland verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Vreeland vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Vreeland hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder voeding bij stress / burn-out klachten, afvallen, topsport, leefstijlcoaching en diabetes.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Vreeland geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; nuchter, energiek, praktisch, creatief en humoristisch.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Vreeland, gewichtsconsulent Vreeland, voedingsdeskundige Vreeland of orthomoleculair therapeut Vreeland.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Christa Schilperoort- van der Kooij

Christa Schilperoort- van der KooijLeefstijlcoach bij De Leefstijlgezinscoach

Christa Schilperoort- van der Kooij is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. B...

Christa Schilperoort- van der Kooij
5.16 km vanaf Vreeland
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Anja Lefeber

Anja LefeberLeefstijlcoach bij Energieke Leefstijl

Anja Lefeber is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Anja's p...

Anja Lefeber
6.67 km vanaf Vreeland
Online en offline
5.0(7 reviews)
Bekijk profiel
Sietse Spaargaren

Sietse SpaargarenLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Sietse Spaargaren is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sietse's pro...

Sietse Spaargaren
10.22 km vanaf Vreeland
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Tim Lenders

Tim LendersLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Tim Lenders is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Tim's profiel voor...

Tim Lenders
10.37 km vanaf Vreeland
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Suzanne Jungst

Suzanne JungstLeefstijlcoach bij suZen shiatsu & voeding

Suzanne Jungst is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Suzann...

Suzanne Jungst
10.9 km vanaf Vreeland
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Evelien Van Epen

Evelien Van EpenLeefstijlcoach bij evelienvanepen

Evelien Van Epen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Evelien's pro...

Evelien Van Epen
11.33 km vanaf Vreeland
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Cirina Voost

Cirina VoostLeefstijlcoach bij Neo Vita

Cirina Voost is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Cirina's profiel ...

Cirina Voost
13.15 km vanaf Vreeland
Online en offline
4.8(10 reviews)
Bekijk profiel
Matthea Osinga

Matthea OsingaLeefstijlcoach bij Matthea Osinga Health Coach

Matthea Osinga is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Matthe...

Matthea Osinga
13.17 km vanaf Vreeland
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
742 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool