Map Vreeland

Momenteel hebben wij 146 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 10 aangesloten consulenten in de regio Vreeland.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld sport en voeding kosmeoo health, diëtetiek, leefstijlcoach, hormooncoach: leefstijl en voeding en BGN gewichtsconsulent.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 9 gewichtsconsulenten in Vreeland zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Vreeland zijn onder andere gespecialiseerd in leefstijlcoaching, afvallen en voeding voor ouderen. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Vreeland omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als betrokken, empathisch, energiek, motiverend en nuchter.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Vreeland vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Vreeland die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Vreeland kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Vreeland, leefstijlcoach Vreeland, voedingsdeskundige Vreeland of orthomoleculair therapeut Vreeland.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Phyline Krukziener

Phyline KrukzienerGewichtsconsulent bij Het 1op1Dieet met Phyline

Bekijk Phyline's profiel voor alle informatie en specialisaties.

Phyline Krukziener
18.79 km vanaf Vreeland
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Anna Nelemans

Anna NelemansGewichtsconsulent bij Anna Nelemans / Slim Slim

Anna Nelemans is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Anna's profie...

Anna Nelemans
Spoorlsan 35 Vreeland
Online en offline
5.0(4 reviews)
Bekijk profiel
Hadassah Mechanicus

Hadassah MechanicusGewichtsconsulent bij Dé Voedingsstudio

Hadassah Mechanicus is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Hadassa...

Hadassah Mechanicus
4.86 km vanaf Vreeland
Online en offline
5.0(6 reviews)
Bekijk profiel
Dorine Gerards

Dorine GerardsGewichtsconsulent bij Healthy Pleasures

Dorine Gerards is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Dor...

Dorine Gerards
14.48 km vanaf Vreeland
Online en offline
5.0(7 reviews)
Bekijk profiel
Monique Van Maarseveen

Monique Van MaarseveenGewichtsconsulent bij Bewust Energique Coaching

Monique Van Maarseveen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Moni...

Monique Van Maarseveen
14.86 km vanaf Vreeland
Online en offline
5.0(1 review)
Bekijk profiel
Elisabetta Cascino

Elisabetta CascinoGewichtsconsulent bij MijnMediterraneLeefstijl

Elisabetta Cascino is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk...

Elisabetta Cascino
14.97 km vanaf Vreeland
Online en offline
5.0(8 reviews)
Bekijk profiel
Esther Van Veen

Esther Van VeenGewichtsconsulent bij Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

Esther Van Veen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Esther's pr...

Esther Van Veen
16.2 km vanaf Vreeland
Online en offline
5.0(8 reviews)
Bekijk profiel
Yvonne Ligterink

Yvonne LigterinkGewichtsconsulent bij Gewichtsconsulente Yvonne

Yvonne Ligterink is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij voeding voor ouderen, en meer. Bekij...

Yvonne Ligterink
16.63 km vanaf Vreeland
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
784 aangesloten voedingsexperts 2116 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool