Map Abcoude

Een voedingsdeskundige kan een waardevolle partner zijn in jouw reis naar een optimale gezondheid. Bij onze voedingsdeskundigen in Abcoude staat het bevorderen van jouw gezondheid centraal. Of het nu gaat om het bereiken van een gezond gewicht, het aanleren van een gezonder eetpatroon of het leren omgaan met allergieën of intoleranties. Onze deskundigen zijn er om jou te helpen.

In het totaal zijn er 81 voedingsdeskundigen aangesloten bij Gezondeten.nl. Hiervan bieden er 70 online begeleiding aan. Zoek je een deskundige bij jou in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Abcoude heb je de keuze uit 5 voedingsdeskundigen.

De titel ‘voedingsdeskundige’ is niet beschermd. Dit houdt in dat het afronden van een voedingsgerelateerde opleiding geen voorwaarde is. Natuurlijk zijn er wel diverse opleidingen tot voedingsdeskundige. Op ons platform vind je enkel voedingsdeskundigen met opleiding.

In regio Abcoude vind je enkel deskundigen met een opleiding. Bijvoorbeeld medische basiskennis, vitaliteitscoach, voeding- en leefstijladviseur en holistisch voedingscoach.

Helaas bestaat er geen beroepsvereniging voor voedingsdeskundigen. Kijk daarom goed of de deskundige een erkende opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd heeft.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Onze deskundigen in regio Abcoude werken met een persoonlijke benadering. Zo kunnen ze jou voorzien van een op maat gemaakt voedingsadvies. Dit betekent dat ze rekening houden met jouw persoonlijke behoeften, voorkeuren, wensen en leefstijl bij het opstellen van een voedingsplan dat bij jou past.

Tip

Met de gratis Matching tool vind je eenvoudig een voedingsdeskundige die goed bij je past. Jouw wensen, behoeftes en voorkeuren worden namelijk gematcht met de profielen van de aangesloten deskundigen.

Je wilt jouw kans op succes natuurlijk zo groot mogelijk maken. Daarom is het belangrijk dat je een voedingsdeskundige vindt waarmee je goed overweg kunt. Voedingsdeskundigen in regio Abcoude geven aan onder andere de volgende eigenschappen en aanpak te hebben; betrokken en praktisch.

Ieder mens is uniek. Zo ook iedere voedingsdeskundige. De in Abcoude aangesloten deskundigen hebben expertise in verschillende gebieden, waaronder afvallen. De kans is groter dat je je doelen behaalt als je een voedingsdeskundige vindt die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Of je nou begeleiding zoekt om gezonder te eten of voedingsadvies bij bepaalde intoleranties wilt, onze voedingsdeskundigen in Abcoude zijn er om jou te helpen. Neem vandaag nog contact op om te beginnen met jouw reis naar een gezonder leven.

Wil je liever geholpen worden door een diëtist, leefstijlcoach, gewichtsconsulent of orthomoleculair therapeut? Er zijn voldoende voedingsexperts in jouw omgeving. Wat dacht je van diëtist Abcoude, gewichtsconsulent Abcoude, leefstijlcoach Abcoude of orthomoleculair therapeut Abcoude?

Wist je dat...

…bij Gezondeten.nl willen we het beste voor jou. Daarom hebben we met onze aangesloten voedingsdeskundigen afgesproken dat een kennismakinggesprek altijd gratis is. Zo kun jij rustig kijken of het wat voor je is.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Peter Groothuesheidkamp

Peter GroothuesheidkampVoedingsdeskundige bij Strong & Slim

Peter Groothuesheidkamp is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Pe...

Peter Groothuesheidkamp
11.84 km vanaf Abcoude
Online en offline
4.9(16 reviews)
Bekijk profiel
Ellen Van Bree

Ellen Van BreeVoedingsdeskundige bij Take2 Food, Body & Soul

Ellen Van Bree is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Ellen's pro...

Ellen Van Bree
14.53 km vanaf Abcoude
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Nathalie Schouten

Nathalie SchoutenVoedingsdeskundige bij Vithalie Voeding en Vitaliteit

Nathalie Schouten is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Nathalie...

Nathalie Schouten
17.8 km vanaf Abcoude
Alleen offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Brenda Meka Meijer

Brenda Meka MeijerVoedingsdeskundige bij Be-Slim

Brenda Meka Meijer is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Brenda'...

Brenda Meka Meijer
18.9 km vanaf Abcoude
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Elke Van den Broek

Elke Van den BroekVoedingsdeskundige bij GOED - Gewoon Opletten Elke Dag

Elke Van den Broek is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Elke's ...

Elke Van den Broek
19.95 km vanaf Abcoude
Online en offline
4.8(6 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool