Map Amsterdam

Momenteel hebben wij 122 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 11 aangesloten consulenten in de regio Amsterdam.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld orthomonuculair basis, pedagogiek, voeding en diëtetiek, BGN gewichtsconsulent en intuïtief eten fundamentals.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 8 gewichtsconsulenten in Amsterdam zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Amsterdam zijn onder andere gespecialiseerd in overgewicht, emotie-eten, afvallen en vegetarisch eetpatroon. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Amsterdam omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als humoristisch, motiverend, betrokken, direct en rustig.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Amsterdam vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Amsterdam die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Amsterdam kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Amsterdam, leefstijlcoach Amsterdam, voedingsdeskundige Amsterdam of orthomoleculair therapeut Amsterdam.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Phyline Krukziener

Phyline KrukzienerGewichtsconsulent bij Het 1op1Dieet met Phyline

Phyline Krukziener is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, emotie-eten, overgewicht,...

Phyline Krukziener
Antillenstraat 43 Amsterdam
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Simone V. Eerdenburg

Simone V. EerdenburgGewichtsconsulent bij Simone van Eerdenburg

Simone V. Eerdenburg is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Simone...

Simone V. Eerdenburg
Nieuwe Uilenburgerstraat 5 Amsterdam
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Jolien Alberdingk Thijm

Jolien Alberdingk ThijmGewichtsconsulent bij Full of Health

Jolien Alberdingk Thijm is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Jol...

Jolien Alberdingk Thijm
Jonathanhof 12 Amsterdam
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Stephanie Van Steen

Stephanie Van SteenGewichtsconsulent bij Body Unlimited Zaandam

Stephanie Van Steen is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Stephan...

Stephanie Van Steen
11.66 km vanaf Amsterdam
Online en offline
4.6(19 reviews)
Bekijk profiel
Hadassah Mechanicus

Hadassah MechanicusGewichtsconsulent bij Dé Voedingsstudio

Hadassah Mechanicus is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Hadassa...

Hadassah Mechanicus
13.51 km vanaf Amsterdam
Online en offline
5.0(6 reviews)
Bekijk profiel
Deborah Brien

Deborah BrienGewichtsconsulent bij Debelicious

Deborah Brien is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij vegetarisch eetpatroon, en meer. Bekijk...

Deborah Brien
15.04 km vanaf Amsterdam
Online en offline
5.0(9 reviews)
Bekijk profiel
Sandra Brinkmeijer

Sandra BrinkmeijerGewichtsconsulent bij Voedingsadvies Purmerend

Sandra Brinkmeijer is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sandra's...

Sandra Brinkmeijer
16.99 km vanaf Amsterdam
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Anna Nelemans

Anna NelemansGewichtsconsulent bij Anna Nelemans / Slim Slim

Anna Nelemans is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Anna's profie...

Anna Nelemans
17.58 km vanaf Amsterdam
Online en offline
5.0(4 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
745 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool