Map Leiderdorp

Momenteel hebben wij 146 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 21 aangesloten consulenten in de regio Leiderdorp.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld professional coach, BGN gewichtsconsulent, *gewichtsconsulent, beweegcoach en academie lichamelijke opvoeding.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 13 gewichtsconsulenten in Leiderdorp zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Leiderdorp zijn onder andere gespecialiseerd in overgewicht, leefstijlcoaching, emotie-eten, sportvoeding en afvallen. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Leiderdorp omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als praktisch, empathisch, energiek, betrokken en informeel.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Leiderdorp vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Leiderdorp die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Leiderdorp kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Leiderdorp, leefstijlcoach Leiderdorp, voedingsdeskundige Leiderdorp of orthomoleculair therapeut Leiderdorp.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Ineke Van Spelde

Ineke Van SpeldeGewichtsconsulent bij Een nieuwe kijk op eten

Ineke Van Spelde is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Ineke's pr...

Ineke Van Spelde
Essenpark 9 Leiderdorp
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Jose Kerkhof

Jose KerkhofGewichtsconsulent bij Gewichtsconsulent Jose

Jose Kerkhof is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Jose's profiel...

Jose Kerkhof
7.49 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
4.9(14 reviews)
Bekijk profiel
Jacqueline Heemskerk-Scholten

Jacqueline Heemskerk-ScholtenGewichtsconsulent bij Jacqueline Heemskerk-Scholten Coaching-therapie.nl

Jacqueline Heemskerk-Scholten is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij eetstoornissen, en meer...

Jacqueline Heemskerk-Scholten
9.38 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Anouk Van Cronenburg

Anouk Van CronenburgGewichtsconsulent bij De Gewichtsconsulent

Anouk Van Cronenburg is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Anouk'...

Anouk Van Cronenburg
9.43 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Annemarie Radder

Annemarie RadderGewichtsconsulent bij Qompromis

Annemarie Radder is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk A...

Annemarie Radder
10.53 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Arny Van der Plas

Arny Van der PlasGewichtsconsulent bij Fit aan Zee

Arny Van der Plas is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Arny's pr...

Arny Van der Plas
10.83 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
4.8(6 reviews)
Bekijk profiel
Odette Hegt

Odette HegtGewichtsconsulent bij Ik ben op gewicht

Odette Hegt is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Bekijk Odette's pro...

Odette Hegt
11.1 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
5.0(6 reviews)
Bekijk profiel
Margret Lindhout

Margret LindhoutGewichtsconsulent bij Energy from Food

Margret Lindhout is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Margret's ...

Margret Lindhout
11.69 km vanaf Leiderdorp
Alleen offline
5.0(5 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
783 aangesloten voedingsexperts 2116 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool