Map Leiderdorp

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 282 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 156 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Leiderdorp hebben wij 28 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld holistisch leefstijlcoach, integrative medicine, mindfulnesstrainer, orthomoleculaire geneeskunde en sports & wellness.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Leiderdorp verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Leiderdorp vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Leiderdorp hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder afvallen, leefstijlcoaching, voeding bij stress / burn-out klachten, krachttraining en overgewicht.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Leiderdorp geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; betrokken, doortastend, direct, informeel en empathisch.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Leiderdorp, gewichtsconsulent Leiderdorp, voedingsdeskundige Leiderdorp of orthomoleculair therapeut Leiderdorp.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
John-Boy Overbeek

John-Boy OverbeekLeefstijlcoach bij Fit Bro Coaching

+5 jaar ervaring Bereikbaar via WhatsApp Direct beschikbaar

John-Boy Overbeek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, krachttraining, leefstijlcoac...

John-Boy Overbeek
Van der Valk Boumanweg 178-B Leiderdorp
Online en offline
4.9(14 reviews)
Bekijk profiel
Marjon Van den Broek

Marjon Van den BroekLeefstijlcoach bij Gezonde Leefstijl in Beweging

Marjon Van den Broek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk ...

Marjon Van den Broek
5.46 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
5.0(3 reviews)
Bekijk profiel
Odette Tack

Odette TackLeefstijlcoach bij Inlijn leefstijlcoaching

Odette Tack is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Odette's ...

Odette Tack
8.44 km vanaf Leiderdorp
Alleen offline
5.0(1 review)
Bekijk profiel
Jeannette Warmerdam

Jeannette WarmerdamLeefstijlcoach bij JW2 VOF

Jeannette Warmerdam is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk J...

Jeannette Warmerdam
9.34 km vanaf Leiderdorp
Alleen offline
5.0(1 review)
Bekijk profiel
Margreet Berbee

Margreet BerbeeLeefstijlcoach bij Balanzee

Margreet Berbee is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Margreet's pro...

Margreet Berbee
11 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Winod Bansie

Winod BansieLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Winod Bansie is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Winod's profiel v...

Winod Bansie
11.85 km vanaf Leiderdorp
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Raveena Kandhai

Raveena KandhaiLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Raveena Kandhai is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Raveena's prof...

Raveena Kandhai
11.85 km vanaf Leiderdorp
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Nicole Schreuder

Nicole SchreuderLeefstijlcoach bij JouwZorghart

Nicole Schreuder is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Nico...

Nicole Schreuder
14.06 km vanaf Leiderdorp
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool