Map Rosmalen

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 307 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 153 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Rosmalen hebben wij 18 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld voeding en diëtetiek, sportkunde, psychologie en geestelijke gezondheid, bewegingswetenschappen en holistisch leefstijlcoach.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Rosmalen verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Rosmalen vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Rosmalen hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder afvallen, leefstijlcoaching, koolhydraatarm dieet en sportvoeding.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Rosmalen geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; empathisch, betrokken, confronterend, praktisch en sensitief.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Rosmalen, gewichtsconsulent Rosmalen, voedingsdeskundige Rosmalen of orthomoleculair therapeut Rosmalen.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Mayra Hellemons

Mayra HellemonsLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Mayra Hellemons is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Mayra's profie...

Mayra Hellemons
2.86 km vanaf Rosmalen
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Emile V.d. Bent

Emile V.d. BentLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Emile V.d. Bent is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Emile's profie...

Emile V.d. Bent
2.86 km vanaf Rosmalen
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Patricia Lottman

Patricia LottmanLeefstijlcoach bij Slimfit-leefstijl

Patricia Lottman is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Patricia's pr...

Patricia Lottman
2.89 km vanaf Rosmalen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Barry Bierstekers

Barry BierstekersLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Barry Bierstekers is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Barry's prof...

Barry Bierstekers
2.9 km vanaf Rosmalen
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Tamara Van Geene

Tamara Van GeeneLeefstijlcoach bij BeFoodiful

Tamara Van Geene is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Tama...

Tamara Van Geene
3.95 km vanaf Rosmalen
Online en offline
5.0(4 reviews)
Bekijk profiel
Esther Van Krieken

Esther Van KriekenLeefstijlcoach bij Ik hou van mij

Esther Van Krieken is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Es...

Esther Van Krieken
4.21 km vanaf Rosmalen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Susan Van Kempen

Susan Van KempenLeefstijlcoach bij met SUSAN

Susan Van Kempen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Susa...

Susan Van Kempen
4.69 km vanaf Rosmalen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Carolien De Laat

Carolien De LaatLeefstijlcoach bij Libra leefstijlcoaching

Carolien De Laat is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Caro...

Carolien De Laat
6.67 km vanaf Rosmalen
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
786 aangesloten voedingsexperts 2107 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool