Map Woubrugge

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 292 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 156 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Woubrugge hebben wij 20 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld mindfulnesstrainer, orhomoleculair voedingsdeskundige, toegepaste psychologie, leefstijlcoach en oersterk coach-opleiding (level 2).

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Woubrugge verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Woubrugge vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Woubrugge hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder leefstijlcoaching, maag- en darmziekten, voeding bij stress / burn-out klachten, overgewicht en afvallen.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Woubrugge geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; confronterend, praktisch, empathisch, informeel en energiek.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Woubrugge, gewichtsconsulent Woubrugge, voedingsdeskundige Woubrugge of orthomoleculair therapeut Woubrugge.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
John-Boy Overbeek

John-Boy OverbeekLeefstijlcoach bij Fit Bro Coaching

+5 jaar ervaring Bereikbaar via WhatsApp Direct beschikbaar

John-Boy Overbeek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, krachttraining, leefstijlcoac...

John-Boy Overbeek
5.29 km vanaf Woubrugge
Online en offline
4.9(12 reviews)
Bekijk profiel
Marjon Van den Broek

Marjon Van den BroekLeefstijlcoach bij Gezonde Leefstijl in Beweging

Marjon Van den Broek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk ...

Marjon Van den Broek
5.16 km vanaf Woubrugge
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Jeannette Warmerdam

Jeannette WarmerdamLeefstijlcoach bij JW2 VOF

Jeannette Warmerdam is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk J...

Jeannette Warmerdam
8.96 km vanaf Woubrugge
Alleen offline
5.0(1 review)
Bekijk profiel
Jolanda Bakker-van Elk

Jolanda Bakker-van ElkLeefstijlcoach bij Vitalis Natuurgeneeswijzen

Jolanda Bakker-van Elk is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekij...

Jolanda Bakker-van Elk
11.19 km vanaf Woubrugge
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Michael Wittenberg

Michael WittenbergLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Michael Wittenberg is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Michael's p...

Michael Wittenberg
11.35 km vanaf Woubrugge
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Fardien Kakozi

Fardien KakoziLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Fardien Kakozi is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Fardien's profi...

Fardien Kakozi
11.35 km vanaf Woubrugge
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Sophie Ravensbergen

Sophie RavensbergenLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Sophie Ravensbergen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sophie's p...

Sophie Ravensbergen
11.62 km vanaf Woubrugge
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Jeroen Stals

Jeroen StalsLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Jeroen Stals is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Jeroen's profiel ...

Jeroen Stals
11.62 km vanaf Woubrugge
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
780 aangesloten voedingsexperts 2111 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool