Map Schiphol

Een orthomoleculair therapeut is opgeleid om jou te helpen aan een optimaal voedingspatroon. Jouw lichaam heeft verschillende nutriënten nodig om gezond te blijven. Krijg je bepaalde voedingsstoffen te veel of juist te weinig binnen? Dan kun je last krijgen van diverse klachten.

Een orthomoleculair therapeut uit Schiphol onderzoekt jouw klachten en gaat op zoek naar een oplossing. Krijg je te weinig van een bepaalde voedingsstof binnen? Dan zal de therapeut je specifieke voeding of bepaalde supplementen voorschrijven.

De focus van een orthomoleculair therapeut ligt op het herstellen en optimaliseren van je stofwisseling. Door middel van een uitgebreide intake, bloed- en urine analyses en andere methodes kan de therapeut een persoonlijk voedingsplan opstellen dat je helpt om weer in balans te komen.

Ben je op zoek naar een orthomoleculair therapeut in Schiphol of omgeving? Wij hebben 5 aangesloten therapeuten in jouw regio. Deze orthomoleculair therapeuten helpen je graag bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen en het optimaliseren van jouw gezondheid.

Ontvang je liever digitale begeleiding? Dan is de keuze nog groter. We hebben maar liefst 29 aangesloten orthomoleculair therapeuten die online begeleiding aanbieden.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's
Tip

Wanneer je gebruik maakt van onze gratis Matching tool kun je aangeven wat je belangrijk vindt. Zoek je een therapeut in de buurt of online? Word je liever begeleid door een man of een vrouw? En naar welke specialisaties ben je op zoek?

De titel ‘orthomoleculair therapeut’ is niet beschermd. Hierdoor mag iedereen zichzelf deze titel toekennen. Toch zijn er wel degelijk diverse opleidingen tot orthomoleculair therapeut. Bijvoorbeeld orthomoleculaire geneeskunde, ortho health foundation, medische basiskennis, trainer hormoonfactor en civas voeding en hormonen. Al onze aangesloten orthomoleculair therapeuten hebben een opleiding gevolgd.

Wil je zeker weten dat je met een erkende orthomoleculaire therapeut te maken hebt? Ga dan op zoek naar een therapeut met een keurmerk. Deze keurmerken worden uitgedeeld door de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).

Ben jij op zoek naar een orthomoleculair therapeut met een specialisatie? Dan ben je hier op de juiste plek. Orthomoleculair therapeuten in regio Schiphol hebben onder meer de volgende specialisaties; intoleranties, prikkelbare darm syndroom, maag- en darmziekten, allergieën en intoleranties en covid-19.

Iedere orthomoleculair therapeut in Schiphol heeft een andere aanpak en andere eigenschappen, zoals bijvoorbeeld betrokken, informeel, empathisch, praktisch en humoristisch. Het is belangrijk dat deze eigenschappen en aanpak passen bij jou. Zo behaal je het beste resultaat.

Kom je tot de conclusie dat een gewichtsconsulent je niet optimaal kan helpen? Overweeg dan eens om contact te zoeken met een andere voedingsexpert in jouw regio. Denk bijvoorbeeld aan een diëtist Schiphol, gewichtsconsulent Schiphol, leefstijlcoach Schiphol of voedingsdeskundige Schiphol.

Wist je dat...

…je recht hebt op een gratis kennismaking als je een orthomoleculair therapeut benadert via Gezondeten.nl. Zo vergroten we de kans dat jij je doelen behaalt.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Laura De Haan

Laura De HaanOrthomoleculair therapeut bij The Health Rezet

Bereikbaar via WhatsApp Gratis intake Lid van beroepsvereniging

Laura De Haan is als orthomoleculair therapeut onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij covid-19, intoleranties, leefsti...

Laura De Haan
12.45 km vanaf Schiphol
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Janneke Zandberg

Janneke ZandbergOrthomoleculair therapeut bij HlthCrmbs

Janneke Zandberg is als orthomoleculair therapeut onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij maag- en darmziekten, en mee...

Janneke Zandberg
10.57 km vanaf Schiphol
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Sandra Van Leeuwen

Sandra Van LeeuwenOrthomoleculair therapeut bij Sandra van Leeuwen

Sandra Van Leeuwen is als orthomoleculair therapeut onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer...

Sandra Van Leeuwen
11.81 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Diederik Kratz

Diederik KratzOrthomoleculair therapeut bij For Better Health

Diederik Kratz is als orthomoleculair therapeut onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij prikkelbare darm syndroom, en ...

Diederik Kratz
18.04 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Charlotte Vries

Charlotte VriesOrthomoleculair therapeut bij Charlotte Anne

Charlotte Vries is als orthomoleculair therapeut onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij allergieën en intoleranties, ...

Charlotte Vries
18.43 km vanaf Schiphol
Online en offline
4.9(18 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool