Map Schiphol

Een voedingsdeskundige kan een waardevolle partner zijn in jouw reis naar een optimale gezondheid. Bij onze voedingsdeskundigen in Schiphol staat het bevorderen van jouw gezondheid centraal. Of het nu gaat om het bereiken van een gezond gewicht, het aanleren van een gezonder eetpatroon of het leren omgaan met allergieën of intoleranties. Onze deskundigen zijn er om jou te helpen.

In het totaal zijn er 82 voedingsdeskundigen aangesloten bij Gezondeten.nl. Hiervan bieden er 71 online begeleiding aan. Zoek je een deskundige bij jou in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Schiphol heb je de keuze uit 3 voedingsdeskundigen.

De titel ‘voedingsdeskundige’ is niet beschermd. Dit houdt in dat het afronden van een voedingsgerelateerde opleiding geen voorwaarde is. Natuurlijk zijn er wel diverse opleidingen tot voedingsdeskundige. Op ons platform vind je enkel voedingsdeskundigen met opleiding.

In regio Schiphol vind je enkel deskundigen met een opleiding. Bijvoorbeeld voeding- en leefstijladviseur.

Helaas bestaat er geen beroepsvereniging voor voedingsdeskundigen. Kijk daarom goed of de deskundige een erkende opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd heeft.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Onze deskundigen in regio Schiphol werken met een persoonlijke benadering. Zo kunnen ze jou voorzien van een op maat gemaakt voedingsadvies. Dit betekent dat ze rekening houden met jouw persoonlijke behoeften, voorkeuren, wensen en leefstijl bij het opstellen van een voedingsplan dat bij jou past.

Tip

Met de gratis Matching tool vind je eenvoudig een voedingsdeskundige die goed bij je past. Jouw wensen, behoeftes en voorkeuren worden namelijk gematcht met de profielen van de aangesloten deskundigen.

Je wilt jouw kans op succes natuurlijk zo groot mogelijk maken. Daarom is het belangrijk dat je een voedingsdeskundige vindt waarmee je goed overweg kunt. Voedingsdeskundigen in regio Schiphol geven aan onder andere de volgende eigenschappen en aanpak te hebben; betrokken.

Ieder mens is uniek. Zo ook iedere voedingsdeskundige. De in Schiphol aangesloten deskundigen hebben expertise in verschillende gebieden, waaronder afvallen en koolhydraatarm dieet. De kans is groter dat je je doelen behaalt als je een voedingsdeskundige vindt die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Of je nou begeleiding zoekt om gezonder te eten of voedingsadvies bij bepaalde intoleranties wilt, onze voedingsdeskundigen in Schiphol zijn er om jou te helpen. Neem vandaag nog contact op om te beginnen met jouw reis naar een gezonder leven.

Wil je liever geholpen worden door een diëtist, leefstijlcoach, gewichtsconsulent of orthomoleculair therapeut? Er zijn voldoende voedingsexperts in jouw omgeving. Wat dacht je van diëtist Schiphol, gewichtsconsulent Schiphol, leefstijlcoach Schiphol of orthomoleculair therapeut Schiphol?

Wist je dat...

…bij Gezondeten.nl willen we het beste voor jou. Daarom hebben we met onze aangesloten voedingsdeskundigen afgesproken dat een kennismakinggesprek altijd gratis is. Zo kun jij rustig kijken of het wat voor je is.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Peter Groothuesheidkamp

Peter GroothuesheidkampVoedingsdeskundige bij Strong & Slim

Peter Groothuesheidkamp is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Pe...

Peter Groothuesheidkamp
3.76 km vanaf Schiphol
Online en offline
4.9(16 reviews)
Bekijk profiel
Brenda Meka Meijer

Brenda Meka MeijerVoedingsdeskundige bij Be-Slim

Brenda Meka Meijer is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Brenda'...

Brenda Meka Meijer
4.99 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Amber Van Lieshout

Amber Van LieshoutVoedingsdeskundige bij Beautysalon De 7 Schoonheden

Amber Van Lieshout is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Be...

Amber Van Lieshout
12.66 km vanaf Schiphol
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2126 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool