Map Schiphol

Momenteel hebben wij 147 gewichtsconsulenten die je online kunnen begeleiden. Ben je op zoek naar een consulent bij jou in de buurt? We hebben 13 aangesloten consulenten in de regio Schiphol.

De titel ‘gewichtsconsulent’ is niet beschermd. Iedereen die dat wil kan zich zo noemen. Een opleiding is dus niet noodzakelijk. Maar maak je geen zorgen. Alle bij ons aangesloten gewichtsconsulenten hebben een opleiding gevolgd. Bijvoorbeeld voeding en marketing, intuïtief eten fundamentals, BGN gewichtsconsulent, fitnesstrainer en beweegcoach.

Ben je op zoek naar een erkend gewichtsconsulent? Let er dan op dat de consulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. 7 gewichtsconsulenten in Schiphol zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Gewichtsconsulenten kunnen verschillende methodes gebruiken om je te helpen. Zo kunnen ze een persoonlijk voedingsschema voor je samenstellen. Ook kan een gewichtsconsulent je goed begeleiden bij gedragsverandering.

Onze gewichtsconsulenten in Schiphol zijn onder andere gespecialiseerd in voeding voor kinderen, afvallen, leefstijlcoaching en overgewicht. Het is belangrijk om een gewichtsconsulent te vinden die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Iedereen is anders. En daarom is het van belang dat je een gewichtsconsulent vindt die bij jou past. Onze aangesloten consulenten in Schiphol omschrijven zichzelf en hun aanpak onder andere als empathisch, direct, bedachtzaam, sensitief en humoristisch.

Wist je dat...

…je met de gratis Matching tool gemakkelijk een gewichtsconsulent in regio Schiphol vindt die bij jou past? Jouw voorkeuren en behoeftes worden namelijk vergeleken met de profielen van aangesloten consulenten. Zo vinden we de beste match voor jou.

Je wilt kiezen voor een begeleidingsaanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Een gewichtsconsulent in Schiphol die bij je past kan je optimaal helpen en ervoor zorgen dat jij jouw gezondheidsdoelen behaalt.

Gewichtsconsulenten in Schiphol kunnen jou onder andere ondersteunen bij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, eetgewoontes verbeteren en een gezond eetpatroon aanleren.

Wist je dat we in jouw regio ook andere voedingsexperts hebben? Zoals diëtist Schiphol, leefstijlcoach Schiphol, voedingsdeskundige Schiphol of orthomoleculair therapeut Schiphol.

Tip

Twijfel je nog of een gewichtsconsulent je goed kan helpen? Wanneer je een voedingsexpert benadert via Gezondeten.nl is een kennismaking altijd gratis. Zo geven we je de tijd die je nodig hebt om te kijken of een gewichtsconsulent bij je past.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Patty Kiemeney

Patty KiemeneyGewichtsconsulent bij Weight Company

Patty Kiemeney is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk patty's prof...

Patty Kiemeney
10.75 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Simone V. Eerdenburg

Simone V. EerdenburgGewichtsconsulent bij Simone van Eerdenburg

Simone V. Eerdenburg is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Simone...

Simone V. Eerdenburg
11.59 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Birgit Dijkhuizen-Heijboer

Birgit Dijkhuizen-HeijboerGewichtsconsulent bij Gewogen Balans

Birgit Dijkhuizen-Heijboer is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij voeding voor kinderen, en ...

Birgit Dijkhuizen-Heijboer
12.4 km vanaf Schiphol
Online en offline
5.0(1 reviews)
Bekijk profiel
Lieke Kamp

Lieke KampGewichtsconsulent bij Lekker met Lieke

Lieke Kamp is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Lieke's profiel ...

Lieke Kamp
12.84 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Jolien Alberdingk Thijm

Jolien Alberdingk ThijmGewichtsconsulent bij Full of Health

Jolien Alberdingk Thijm is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Jol...

Jolien Alberdingk Thijm
14.18 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Mariska Van der Laan

Mariska Van der LaanGewichtsconsulent bij InvitedbyMariska

Mariska Van der Laan is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Marisk...

Mariska Van der Laan
15.62 km vanaf Schiphol
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Yolanda Webbe

Yolanda WebbeGewichtsconsulent bij Yolanda Webbe Food and Lifestyle

Yolanda Webbe is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij overgewicht, en meer. Bekijk Yolanda's ...

Yolanda Webbe
15.64 km vanaf Schiphol
Online en offline
5.0(3 reviews)
Bekijk profiel
Eveline De Boer

Eveline De BoerGewichtsconsulent bij Gewoon Gezond Genieten

Eveline De Boer is als gewichtsconsulent onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Eveline's p...

Eveline De Boer
15.89 km vanaf Schiphol
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
780 aangesloten voedingsexperts 2111 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool