Map Odijk

Een voedingsdeskundige kan een waardevolle partner zijn in jouw reis naar een optimale gezondheid. Bij onze voedingsdeskundigen in Odijk staat het bevorderen van jouw gezondheid centraal. Of het nu gaat om het bereiken van een gezond gewicht, het aanleren van een gezonder eetpatroon of het leren omgaan met allergieën of intoleranties. Onze deskundigen zijn er om jou te helpen.

In het totaal zijn er 80 voedingsdeskundigen aangesloten bij Gezondeten.nl. Hiervan bieden er 69 online begeleiding aan. Zoek je een deskundige bij jou in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Odijk heb je de keuze uit 5 voedingsdeskundigen.

De titel ‘voedingsdeskundige’ is niet beschermd. Dit houdt in dat het afronden van een voedingsgerelateerde opleiding geen voorwaarde is. Natuurlijk zijn er wel diverse opleidingen tot voedingsdeskundige. Op ons platform vind je enkel voedingsdeskundigen met opleiding.

In regio Odijk vind je enkel deskundigen met een opleiding. Bijvoorbeeld orhomoleculair voedingsdeskundige en coaching.

Helaas bestaat er geen beroepsvereniging voor voedingsdeskundigen. Kijk daarom goed of de deskundige een erkende opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd heeft.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Onze deskundigen in regio Odijk werken met een persoonlijke benadering. Zo kunnen ze jou voorzien van een op maat gemaakt voedingsadvies. Dit betekent dat ze rekening houden met jouw persoonlijke behoeften, voorkeuren, wensen en leefstijl bij het opstellen van een voedingsplan dat bij jou past.

Tip

Met de gratis Matching tool vind je eenvoudig een voedingsdeskundige die goed bij je past. Jouw wensen, behoeftes en voorkeuren worden namelijk gematcht met de profielen van de aangesloten deskundigen.

Je wilt jouw kans op succes natuurlijk zo groot mogelijk maken. Daarom is het belangrijk dat je een voedingsdeskundige vindt waarmee je goed overweg kunt. Voedingsdeskundigen in regio Odijk geven aan onder andere de volgende eigenschappen en aanpak te hebben; vriendelijk, betrokken en sturend.

Ieder mens is uniek. Zo ook iedere voedingsdeskundige. De in Odijk aangesloten deskundigen hebben expertise in verschillende gebieden, waaronder afvallen en koolhydraatarm dieet. De kans is groter dat je je doelen behaalt als je een voedingsdeskundige vindt die gespecialiseerd is in het gebied waarin jij ondersteuning wenst.

Of je nou begeleiding zoekt om gezonder te eten of voedingsadvies bij bepaalde intoleranties wilt, onze voedingsdeskundigen in Odijk zijn er om jou te helpen. Neem vandaag nog contact op om te beginnen met jouw reis naar een gezonder leven.

Wil je liever geholpen worden door een diëtist, leefstijlcoach, gewichtsconsulent of orthomoleculair therapeut? Er zijn voldoende voedingsexperts in jouw omgeving. Wat dacht je van diëtist Odijk, gewichtsconsulent Odijk, leefstijlcoach Odijk of orthomoleculair therapeut Odijk?

Wist je dat...

…bij Gezondeten.nl willen we het beste voor jou. Daarom hebben we met onze aangesloten voedingsdeskundigen afgesproken dat een kennismakinggesprek altijd gratis is. Zo kun jij rustig kijken of het wat voor je is.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
Susan Sturkenboom

Susan SturkenboomVoedingsdeskundige bij Beautysalon Bij Susan

Susan Sturkenboom is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Susan's ...

Susan Sturkenboom
6.39 km vanaf Odijk
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Miriam De Best

Miriam De BestVoedingsdeskundige bij Best Change

Miriam De Best is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Miriam's pr...

Miriam De Best
9.72 km vanaf Odijk
Online en offline
5.0(7 reviews)
Bekijk profiel
Hennie Broekhuizen

Hennie BroekhuizenVoedingsdeskundige bij Body-Progress

Hennie Broekhuizen is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Be...

Hennie Broekhuizen
10.54 km vanaf Odijk
Online en offline
5.0(2 review)
Bekijk profiel
Danielle Swart

Danielle SwartVoedingsdeskundige bij Voedzame adviezen

Danielle Swart is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Bekijk...

Danielle Swart
17.55 km vanaf Odijk
Online en offline
5.0(2 reviews)
Bekijk profiel
Marijke Eijgenraam

Marijke EijgenraamVoedingsdeskundige bij Gracili Amersfoort

Marijke Eijgenraam is als voedingsdeskundige onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Marijke...

Marijke Eijgenraam
17.94 km vanaf Odijk
Online en offline
4.8(9 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
744 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool