Map Delft

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 285 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 158 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Delft hebben wij 35 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld oersterk coach-opleiding (level 1), coaching, voeding en gezondheid, beweegcoach en natuurvoedingskundige.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Delft verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Delft vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Delft hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder maag- en darmziekten, krachttraining, voeding voor kinderen, koolhydraatarm dieet en voeding bij stress / burn-out klachten.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Delft geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; motiverend, vriendelijk, sportief, energiek en praktisch.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Delft, gewichtsconsulent Delft, voedingsdeskundige Delft of orthomoleculair therapeut Delft.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
John-Boy Overbeek

John-Boy OverbeekLeefstijlcoach bij Fit Bro Coaching

+5 jaar ervaring Bereikbaar via WhatsApp Direct beschikbaar

John-Boy Overbeek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, krachttraining, leefstijlcoac...

John-Boy Overbeek
19.74 km vanaf Delft
Online en offline
4.9(14 reviews)
Bekijk profiel
Lydia So

Lydia SoLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Lydia So is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Lydia's profiel voor ...

Lydia So
Ezelsveldlaan 49 Delft
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde HeuveltLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Thomas Olde Heuvelt is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Thomas's p...

Thomas Olde Heuvelt
Ezelsveldlaan 49 Delft
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Corinne Budding

Corinne BuddingLeefstijlcoach bij Continu Balans

Corinne Budding is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij maag- en darmziekten, en meer. Bekijk Co...

Corinne Budding
3.91 km vanaf Delft
Alleen offline
4.7(11 reviews)
Bekijk profiel
Michael Grobbe

Michael GrobbeLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Michael Grobbe is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Michael's profi...

Michael Grobbe
4.41 km vanaf Delft
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Liesbeth Van Dijk

Liesbeth Van DijkLeefstijlcoach bij Flor de Liz

Liesbeth Van Dijk is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij koolhydraatarm dieet, en meer. Bekijk ...

Liesbeth Van Dijk
4.74 km vanaf Delft
Online en offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Petra Oosterveen

Petra OosterveenLeefstijlcoach bij Shape It Out

Petra Oosterveen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Petr...

Petra Oosterveen
4.95 km vanaf Delft
Online en offline
4.3(12 reviews)
Bekijk profiel
Thijs Marijnissen

Thijs MarijnissenLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Thijs Marijnissen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Thijs's prof...

Thijs Marijnissen
5.29 km vanaf Delft
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
744 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool