Map Den Haag

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl? Dan kan een leefstijlcoach je helpen. Leefstijlcoaches kijken naar alle facetten van je leefstijl. Van voeding en beweging tot slaap, stress en zingeving.

Er zijn in het totaal 284 leefstijlcoaches aangesloten bij Gezondeten.nl. Van deze coaches bieden er 158 online begeleiding aan. Heb jij liever een coach in de buurt? Dat kan natuurlijk ook. In regio Den Haag hebben wij 32 aangesloten leefstijlcoaches.

Niet alle leefstijlcoaches bieden dezelfde begeleiding aan. Bijna alle coaches geven persoonlijke begeleiding. Wil jij liever groepsbegeleiding? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leefstijlcoach vergoeding? Dan kan het zijn dat je iets verder moet reizen. Er zijn namelijk minder leefstijlcoaches die dit aanbieden.

De titel ‘leefstijlcoach’ is niet beschermd. Dit betekent dat het volgen van opleiding geen voorwaarde is. Op Gezondeten.nl vind je enkel coaches met een opleiding. Bijvoorbeeld beweegcoach, fysiotherapie, integrative medicine, personal trainer en mbo-verpleegkundige.

Ben je op zoek naar een erkende leefstijlcoach? Bijvoorbeeld omdat je een coach zoekt die vergoed wordt? Ga dan op zoek naar een leefstijlcoach die is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Voedingsschema's op maatNieuw

Ontvang elke week een nieuw voedingsschema op basis van je persoonlijke macro- en caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst.

Elke week een nieuw voedingsschema op maat!
Fitchef logo Powered by FitChef
Voedingsschema's

Coaches die lid zijn van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) moeten voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet een leefstijlcoach onder andere een erkende HBO of WO opleiding hebben afgerond en een erkende leefstijlopleiding hebben gevolgd.

Afhankelijk van jouw gezondheidsdoelen kan een leefstijlcoach in Den Haag verschillende methoden gebruiken. Denk aan het opstellen van een persoonlijk voedingsschema of sportschema, ademhalingsoefeningen, zingeving oefeningen of meditatie.

Het is belangrijk dat je een leefstijlcoach in Den Haag vindt die jou optimaal kan helpen. Daarom wil je rekening houden met de specialisaties die de coach heeft. De aangesloten leefstijlcoaches in regio Den Haag hebben uiteenlopende specialisaties. Waaronder overgewicht, afvallen, koolhydraatarm dieet, voeding bij stress / burn-out klachten en voeding voor kinderen.

Welke eigenschappen vind jij prettig bij een leefstijlcoach? Onze aangesloten coaches in Den Haag geven aan onder andere de volgende eigenschappen te bezitten; motiverend, geduldig, vriendelijk, confronterend en betrokken.

Welke coach je ook kiest. Al onze aangesloten leefstijlcoaches zijn toegewijd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Vind een leefstijlcoach die past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen. Zo vergroot je je kans op succes.

Voel je je comfortabeler bij begeleiding door een andere voedingsexpert? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens; diëtist Den Haag, gewichtsconsulent Den Haag, voedingsdeskundige Den Haag of orthomoleculair therapeut Den Haag.

Wist je dat...

…je standaard een gratis kennismaking krijgt als je een leefstijlcoach benadert via Gezondeten.nl. Zo heb jij de mogelijkheid om in alle rust te kijken of de eigenschappen, specialisaties en aanpak van de coach bij je passen.

Wil jij graag je gezondheid verbeteren?

Gebruik onze gratis Matching tool om de voedingsexpert te vinden die jou het beste kan ondersteunen.

Ga naar de Matching tool
Vind jouw ideale voedingsexpert
Nieuw Voedingsschema's op maat

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

Voedingsschema's
Meer informatie
Fitchef logo Powered by FitChef
John-Boy Overbeek

John-Boy OverbeekLeefstijlcoach bij Fit Bro Coaching

+5 jaar ervaring Bereikbaar via WhatsApp Direct beschikbaar

John-Boy Overbeek is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, krachttraining, leefstijlcoac...

John-Boy Overbeek
17.88 km vanaf Den Haag
Online en offline
4.9(14 reviews)
Bekijk profiel
Sanne Overdijk

Sanne OverdijkLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Sanne Overdijk is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Sanne's profiel...

Sanne Overdijk
Piet Heinplein 66 Den Haag
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Mike Smeelen

Mike SmeelenLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Mike Smeelen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Mike's profiel vo...

Mike Smeelen
Piet Heinplein 66 Den Haag
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Marco Hoogendijk

Marco HoogendijkLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Marco Hoogendijk is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Marco's profi...

Marco Hoogendijk
Piet Heinplein 66 Den Haag
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Raveena Kandhai

Raveena KandhaiLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Raveena Kandhai is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Raveena's prof...

Raveena Kandhai
Oude Haagweg 577 Den Haag
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Musa Kaya

Musa KayaLeefstijlcoach bij Personal Fitness Nederland B.V.

Musa Kaya is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij afvallen, en meer. Bekijk Musa's profiel voor ...

Musa Kaya
Oude Haagweg 577 Den Haag
Alleen offline
4.6(11 reviews)
Bekijk profiel
Petra Oosterveen

Petra OosterveenLeefstijlcoach bij Shape It Out

Petra Oosterveen is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Petr...

Petra Oosterveen
3.02 km vanaf Den Haag
Online en offline
4.3(12 reviews)
Bekijk profiel
Birgit Knotter

Birgit KnotterLeefstijlcoach bij Leefstijlcoach Birgit Knotter

Birgit Knotter is als leefstijlcoach onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij leefstijlcoaching, en meer. Bekijk Birgit...

Birgit Knotter
Meppelweg 712 Den Haag
Alleen offline
0.0(0 reviews)
Bekijk profiel
Toon meer voedingsexperts

Locatie

Filters
Afstand
Online begeleiding

Moeite met kiezen? Gebruik onze gratis Matching tool

Wij hebben de beste gezondheidsexperts van Nederland voor jou verzameld op één plek.

Met slechts een paar klikken vind je de voedingsexpert die jou het best kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Meer weten? Bekijk de video
743 aangesloten voedingsexperts 2124 plaatsen in Nederland
Ga naar de Matching tool