Onze Missie

Gezondeten.nl is een samenwerking van gepassioneerde deskundigen die samen de strijd aan gaan voor een gezonder Nederland, door middel van het delen van hun kennis en expertise. De huidige overvloed aan informatie over gezonde voeding leidt helaas steeds meer en vaker tot verwarring. Dit wil ons team veranderen met duidelijke, begrijpelijke, wetenschappelijk onderbouwde antwoorden op alle dagelijkse vragen over gezonde voeding en alles wat daarbij komt kijken.

Gezond eten betekent voor ons het eten van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen die je de voedingsstoffen geven die je nodig hebt om je gezondheid te behouden, te verbeteren, je goed te voelen en je energie te geven. Deze voedingsstoffen zijn onder andere eiwitten, koolhydraten, vetten, water, vitaminen en mineralen.

Gezonde voeding is belangrijk voor iedereen, en dan het liefst in combinatie met het fysiek actief zijn en zo het behouden of verkrijgen van een gezond gewicht. Goed en verantwoord eten is een uitstekende manier om je lichaam te ondersteunen bij het sterker worden en gezond blijven. Belangrijk om te onthouden is dat wat wij eten grote impact kan hebben op ons immuunsysteem, stemming en energieniveau.

Professor bink

Ben jij nog geen onderdeel van ons team?

Ben jij een dietist, voedingswetenschapper of heb jij een andere voeding gerelateerde opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gezondeten.nl is een gezondheidsplatform met als doel Nederland te informeren en inspireren gezonder te gaan eten. Wil jij hier deel van uitmaken en jezelf profileren als expert? Dat komt goed uit! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Heb je vragen of wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden
Volg ons